İlsu sonuçtan çok memnun

Boş Kutu Şoku Ve Çözüm Ekibinin İlgisizliği

İlsu
24 Kasım 2024 12:18

Trendyol üzerinden sipariş vermiş olduğum 8957578454 teslimat numaralı paketim Pudo otomatına bırakılmış fakat ürünü almaya gittiğimizde kutu boştu. Çözüm ekibi bunun için süreci başlattığında kargo firması ürünü bıraktıklarını söylemiş. Benden görüntüleri istemem için bir numara verdiler. Aradığım numara otomat işleriyle ilgilenmediğini söylüyor. Trendyol'a bağlanıyorum tekrar bu numaraya aktarıyor. Çözüm ekibine ilettiğim süreci ben mi çözeceğim? Müşteri olarak ben çözeceksem siz ne iş yapıyorsunuz? Adınız neden çözüm ekibi? İlk defa karşılaştığım böyle bir sorunda insanların bu umursamazlığı beni şaşırtmış ve öfkelendirmiş durumda. Lütfen gerekeni yapın.

24 Kasım 2024 13:47 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İlgili incelemeler yapılarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla pudo

Duru

31 Ağustos 2023 21:37

Berat
04 Aralık 2024 22:30
Kargo Otomatında Kaybolan Ürün Ve Çözüm Arayışı
Serra sonuçtan hiç memnun değil

Pudo Kargom Kayıp Yardımcı Olmuyorlar

Serra
05 Ağustos 2024 12:30
Meryem sonuçtan çok memnun

Ürünüm Pudo Otomatta Yok

Meryem
24 Ekim 2023 10:27
"Ürünüm Trendyol tarafından sorumlu kim bilemiyorum, kargo otomatına konulmamış ya da söylediklerine göre yanlış yere konuşmuştu. Trendyol sorunla ilgilenmesi yerine ilgilenmemişti. Buradan yaptığım şikayette pudo otomatı da ekledim ve yarım saat içinde neredeyse dönüş yaptılar ve ürünümü teslim ettiler. İlgi alakaları için teşekkür ederim."
Ürünüm Pudo Otomatta Yok