Ankara Pudo Güneşevler Taşpınar Alışveriş Merkezi Otomatı Boş Dolap

31 Ekim 2023 03:031.535
Funda'nın Teşekkür Mesajı
Sorun ile ilgili olarak tarafımla hızlıca iletişime geçildiği için ve ürünüm elime sorunsuzca ulaştığı için çok teşekkür ederim.

Trendyol'dan aldığım 2960358863 numaralı ürün için Ankara Pudo Güneşevler Taşpınar Alışveriş Merkezi kargo otomatı teslimatını seçtim. Şifreyi girdikten sonra dolap kapağı açıldı ancak içinde ürün yok. Yanlış hatırlamıyorsam 6 numaralı dolap olan boş dolap kapağını kapattım ve aynı şifreyle bir daha da kargomata giriş yapamadım. Gece 2 sularında ürünümü almaya gittiğim için çağrı merkezine mesai saatleri içinde aranma talimatı bırakabildim. Trendyol'dan da mesai saatleri içinde müşteri hizmetlerini kullanabileceğimi öğrendim. Şu an için elimde ürünüm yok ancak sistem ve Trendyol kargo teslim alındı gösteriyor. Sorunumun çözülüp ürünümün elime ulaştırılmasını istiyorum. Teşekkürler.

31 Ekim 2023 08:55 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili çözüm merkezimiz sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla pudo

31 Ekim 2023 12:43

Trendyol Ve Pudo Otomatında Kayıp Kargo Sorunu

Duru
20 Aralık 2024 18:571.312

Trendyol'dan siparişim ettiğim ürünü pudo otomatına söylemiştim, dün kargonun geldiği ve şifre mesajı iletildi, kargoyu ...

1 Destek

Ürünüm Pudo Otomatta Yok

Meryem
24 Ekim 2023 10:271.359

"Ürünüm Trendyol tarafından sorumlu kim bilemiyorum, kargo otomatına konulmamış ya da söylediklerine göre yanlış yere konuşmuştu. Trendyol sorunla ilgilenmesi yerine ilgilenmemişti. Buradan yaptığım şikayette pudo otomatı da ekledim ve yarım saat içinde neredeyse dönüş yaptılar ve ürünümü teslim ettiler. İlgi alakaları için teşekkür ederim."

Ürünüm Pudo Otomatta Yok

Pudo Otomatındaki Ekranda Dokunmatik Sorunu