PUBG (Pubgmobile.com) ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

PUBG (Pubgmobile.com) Başarısız Giriş Telefon Numarası İle

Mehmet 25 Şubat 11:14

Giriş yaparken sorun yaşıyorum sürekli başarısız giriş diyor anlamadım. Dünden beri oyuna giremiyorum telefon numarası ile giriyorum. Sürekli ya başarısız 10 defa şifreyi değiştirdim yine olmuyor.

24 Ocak

PUBG (Pubgmobile.com) Telefon Numarası Giriş Hatası Veriyor

PUBG hesabım telefon numaram ile bağlıydı şifreyi de doğru giriyorum fakat giriş yapılamadı diyor yardımcı olur musunuz? Her yolu denedim fakat sürekli hata veriyor PUBG müşteri hizmetlerine de ulaşılmıyor nasıl iletişime geçebilirim buradan bilgi verirseniz

PUBG (Pubgmobile.com) Telefon Numarası Giriş Hatası Veriyor
2 hafta önce

Oyun Hatası Telefonum Pug Mobile Güncellemesi Yaptım Açılmıyor

Redmi Note 8 telefonum var birkaç gün önce PUBG güncellemesi yaptım ve telefon saçmalamaya başladı. Oyunlardan atıyor uygulamalar da sorunlara karşılaşıyorum mesela WhatsApp ta dosya gönderemiyorum veya alamıyorum kamera hatası veriyor sürekli. Artı PUBG mobil oyun açılmıyor. 11'deyken açılıyordu.

2 hafta önce

PUBG (Pubgmobile.com)  Epin Gelmedi

PUBG mobile epin kodu gelmedi 450 TL'lik e pin aldım gelmedi 1 gün oldu SMS gelmiyor paraya çekme hızı 2 saniye kodun gelmesi günler sürüyor önceden böyle değildi son 1 ayda neden sürekli aynı sıkıntıyı yapıyor anlamadım. Yardımcı olun kodun gelmesini istiyorum.

1 Yorum

Che
Che

Benim de öyle ya sorun düzeltilmeli, ağ hatası diyor hep. Ağımda hata olduğunu düşünmüyorum ben