Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.9
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
PUBG (Pubgmobile.com) ile ilgili bir şikayetin mi var?

PUBG (Pubgmobile.com) Mikrofon

70 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

PUBG Mikrofon İzin Verilmiyor

İPad mini 5 PUBG de mikrofonu açıyorum izin ver diyor ayarlardan mikrofona giriyorum PUBG gözükmüyor nasıl yapılır mikrofona erişim sağlanılacak lütfen Allah rızası için yardım edin kaç zamandır buna uğraşıyorum mikrofonda PUBG yok izin verilecek yardım edin

4 hafta önce

PUBG (Pubgmobile.com) Mikrofon Sorunu

PUBG mobile sesim takım arkadaşlarıma boğuk gidiyor. Kulaklık takınca düzeliyor cihazım Xiaomi 11 t oyunu silip yükledim düzelmedi. Lobide sorun yok. Oyuna başlayınca yapıyor.

27 Ocak

PUBG (Pubgmobile.com) Ses Sorunu

Samsung Galaxy A23 PUBG oynarken kulaklık takılıyken mikrofon açtığım zaman karşı tarafa cızırtı sesi gidiyor. Kulaklıktan kaynaklı diye düşündüm değiştirdim yine aynı. Telefonu yeni aldım daha 4 ay oldu tozlanma falan olduğunu da sanmıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

22 Ocak

PUBG Mikrofon Ses Sorunu

Merhaba uzun zamandır yaşadığım sıkıntı PUBG bluetooth kulaklıkla oyun oynarken mikrofon açınca sesim gitmiyor bağlantı kopmuş gibi kulaklığa ses gelmiyor tekrar mikrofon kapatınca her şey normal bununla ilgili formlarda herhangi bir şey de okumadım konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı? Şimdid...

15 Ocak

PUBG Mikrofon Açınca Ses Gidiyor

PUBG mobili kulaklık ile oynuyorum mikrofon açınca oyun sesi silah sesi gidiyor ses kalınlaşıyor fakat mikrofonu kapatınca olması gerektiği gibi ses geliyor. Mikrofon açmadan oynayınca haberleşilmiyor lütfen en kısa zamanda düzelsin Oyunu zevkle oynayamıyorum

14 Ocak

PUBG (Pubgmobile.com) Ses Sorunu

PUBG Mobile oynarken normalde takım sesi ve oyun sesi birleşikti bugün oyuna girdiğimde sesi açtım ama takım arkadaşı sesi açıldı oyun sesi açılması için ayrı bir ses açıldı oyun sesi duyulmuyor mikrofonu kapatınca oyun sesi geliyor bunu düzeltin hemen.

13 Ocak

PUBG (Pubgmobile.com) Oyun İçi Ses Bugi

Sevgili PUBG mobile oyunun ağzına ettiniz etmeye de devam ediyorsunuz bugün (13OCAK) günü oyuna girdim mikrofonu açtığımda arkadaşlarımın sesi fazla fakat oyun içi sesler az geliyor lütfen bu olaya acilen düzeltme getirilsin lütfen saçma saçma güncelleme yerine önce oyununuz bağlarını çözünüz

08 Ocak

PUBG (Pubgmobile.com) Ses Duymama Ve Mikrofon

PUBG de mikrofonu açtığım zaman oyun içi sesi gidiyor (ayak sesi, silah sesi,.) Ayrıca mikrofonu açtığım zaman kulaklık ile bağlantı kesiliyor takımdaki kişilerin sesi kulaklıktan değil normal telefonun hoparlöründen geliyor ama mikrofonu kapattığım zaman takım arkadaşlarımın sesi kulaklıktan gelmey...

3 Destekçi
05 Ocak

PUBG Mobile Mikrofon Sorunu (çözebilene Hediye)

4 yıldır PUBG mobile oynuyorum, bugüne kadar 2 telefon sayısız bluetooth kulaklık denedim hepside orijinal kulaklıklar ama ne yaparsam yapayım mikrofonu telefonun mikrofonundan alıyor, oyun oynarken elim telefonun mikrofonuna geldiği içinde takımdakilere sesim gitmiyor ya da çok az gidiyor. Bu sorun...

14 Aralık 2022

PUBG Mobile Ses Sorunu

Cihazım iPhone se PUBG mobile oynarken mikrofon açtığım zaman takım arkadaşlarımın sesi çok gelirken sistem oyun içi sesler çok az geliyor adamların nereden geldiğini duyamıyorum bu benim oyun oynamamı gerçekten çok zayıflatıyor yardımcı olabilecek birileri var mı?

07 Aralık 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Mikrofon Ses Sorunu

Cihazım Xiaomi mi11t PUBG mobile oynarken mikrofon açtığım zaman takım arkadaşlarımın sesi çok gelirken sistem oyun içi sesler çok az geliyor adamların nereden geldiğini duyamıyorum bu benim oyun oynamamı gerçekten çok zayıflatıyor yardımcı olabilecek birileri var mı?

27 Kasım 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Ses Sorunu

Bluetooth kulaklık takılı bir şekilde oyun oynarken mikrofon açtığımda tüm sesi kulaklıktan kesip telefondan vermeye başlıyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Her seferinde mikrofonu açıp oyundan tamamen çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Mikrofon kapalıyken çıkıp girdiğimde bu sorun düzelmiyor.

27 Kasım 2022

PUBG Mobile Mikrofon Açınca Sesleri Dışarı Veriyor

PUBG mobilde bugün (30 Ağustos ) sabahı oyuna girdim ve kablolu kulaklık takılıydı. Bir takıma girip mikrofonu açtığım an ses telefon hoparlörüne geçti. Ne yaparsam yapayım olmadı. Başka kulaklık ile denedim. Oyunu silip yükledim. Hesaba girdim fakat yok. Olmuyor bu soruna en yakın zamanda bir çözüm...

21 Kasım 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Mikrofon Problemi Yaşıyorum

Cihazım iPad mini 5 PUBG mobile oynuyorum fakat çok çok saçma bir sorun yaşıyorum kamerada vs sesim video ya yansıyor yani gidiyor ama oyun içerisin de ya da TikTok üzerinden yayın yaptığım esnada tüm mikrofon izinlerini açmama rağmen maalesef ki sesim gitmiyor. Lütfen bir çözüm üretin cihazın Hazir...

17 Kasım 2022

PUBG Mobile Ses Yok

Telefonu iOS 16.1.1 güncellediler sonra PUBG mobile da hiçbir şekilde ses gelmiyor mikrofon açtığımda çok az geliyor kapatınca hiçbir ses gelmiyor bu sorun basıl giderilir yardımcı olur musunuz Umarım kısa sürede hal olur şimdiden kolay gelsin görüşürüz

15 Kasım 2022

PUBG Mobile De Maçta Hoparlör Açınca Ses Boğuk Geliyor.

PUBG de maça girdiğimde otomatikman hoparlör açılıyor ve oyunun sesi boğuk geliyor. Mikrofon açtığımda da ses daha da boğuk geliyor ve ses hiç kasılmıyor. Kulaklıkla da cihazın kendi hoparlörüyle de denedim düzelmiyor. Anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi?

15 Eylül 2022

PUBG (Pubgmobile.com) Takım Arkadaşların Sesi Gelmiyor

Tek başıma oyuna girdiğimde takım arkadaştan sesini alamıyorum tek başıma dörtlü girdiğimde. Mikrofon ve hoparlör çalışmıyor hiç nasıl düzeltebilirim bunu mikrofon ve hoparlör çalışmıyor hiç nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olursunuz. Umarım yardımcı olursunuz.

PUBG (Pubgmobile.com) Takım Arkadaşların Sesi Gelmiyor
3 hafta önce
Yahya Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

PUBG (Pubgmobile.com) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
PUBG (Pubgmobile.com) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

PUBG (Pubgmobile.com) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör