PTT Kargo Çay PTT Şube Lakayıt Çalışmaları Hk.

18 Nisan 2024 15:44

Afyonkarahisar Çay PTT Şube Müdürü P****** M*** ve şubedeki diğer çalışanların lakayıt ve keyfi iş yapmaları hakkında şikayetim var. Bugün kargo göndermek için şubeye gittiğimde gişede yalnızca bir personel vardı ve kargo bölümünde kimse bulunmuyordu. Yarım saatten fazla beklememe rağmen, güvenlik görevlisi başka bir işleri olduğunu ve öğleden sonra gelmem gerektiğini söyledi. Aciliyetini belirtmeme rağmen, gişedeki görevli kargo işlemimi yapmayı reddetti ve yazıcının çalışmadığını bahane etti. Durumu müdüre ilettim, müdür görevliye durumu söylemesine rağmen görevli aldırış etmedi ve çay içmeye devam etti. Daha sonra müdür işlemi yapmak için geldi fakat keyfi bir şekilde zorluk çıkardı ve kargomu açmak istedi. Ardından kargomu kabul etmeyerek bağırıp çağırmaya başladı. Kendi kafasına göre kurallardan bahsetti ancak ne kendisi ne de çalışanlar kurallara uymuyordu. Şikayet edeceğimi söylediğimde 'İstediğin yere şikayet et' yanıtını aldım. Çay PTT şubesi yıllardır bu lakayıt tavırla iş yapmaktadır ve devlet kurumunun itibarını zedelemektedir. Şubede iş yoğunluğu olmamasına rağmen personel iş yapmamakta ve işlerimizi rica minnet halletmek zorunda bırakılıyoruz. Bu kişiler görevlerini layıkıyla yerine getirmemekte ve devletin kadrolarını meşgul etmektedirler. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Abdullah
11 Ekim 2023 14:22

10 Şubat 2024 00:19
Anjela sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 13:43
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Tekirdağ Kapaklı Merkez Şubesi

Büşra
27 Eylül 2024 17:12
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 22:18

PTT Kargo Kategorileri