Promosyon Vermemede SGK Ve PTT Bank İş Birliği

Rıfat
03 Haziran 2024 16:28

CİMER 'e bir ayda yaklaşık 15 kez yazıp durdum :PTT/a**bank ; biz emeklilere promosyon vermeme kararı alıyor ve başka bankalara geçişimize de engel-bloke koyuyor. SGK da ; PTT 'nin promosyon vermeme kararını 'özel iktisadi bir kuruluşun gösterdiği promosyon vermeme kararını kişisel bir irade davranış ' olarak görüyor. SGK ; maaş bağladığı '''' emeklinin güncel promosyon hakkının olduğunu ve bunun verilmesi gerektiği ni, ''' PTT Bank 'a dayatacağına ; '' PTT 'nin promosyon protokolüne girmeme hakkının olduğunu ve buna müdahale etmenin hukuki olamayacağını söylüyor.

Şu işe bir bakar mısınız? SGK ;PTT Bank 'ın savunuculuğunu yaparken maaş verdiği, bağladığı emekliyi dirençsiz bırakmak için elinden geleni ihmal etmiyor.! İlgili bakanlıklara CİMER'den yazdığım halde ;yazımı okumadıklarını anlıyorum. Çözüm olacaklarına bakanlıklar da sorun olmaya başladı.!

Ulusal varlık fonu'nun kurucusu cumhurbaşkanı'mız sayın Recep Tayyip Erdoğan 'dır. PTT de ulusal varlık fonu 'nun denetimi altındadır. Tüm bankalara ''' emekliye 8-12 bin tl promosyon verin '''' diyen sayın Recep Tayyip Erdoğan :PTT Bank'a: '''' sen ;maaşını senden alan emeklilere promosyon verme! '' mi demiş.!?

Cumhurbaşkanı'mız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a buradan sesleniyorum :lütfen! Bizi kendisine veya a** Bank 'a borçlandıran şu PTT Bank'ı ve SGK 'yı da ayrıca uyandırır mısınız? Ya, maaşlarımız üzerindeki blokeyi kaldırsınlar ( promosyon veren başka bir bankaya maaşımızı taşımak için) ya da:bize güncel promosyon alabilmek hakkımızı geri versinler.!. Eşit haklardan yararlanmak istiyorum ;diğer emekliler gibi.!

profile profile profile

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Emekli Maaş Promosyonu PTT Bank

İbrahim
01 Şubat 2024 22:04
Emekli Maaş Promosyonu PTT Bank

Gökhan
03 Nisan 2024 16:57
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 16:27

27 Nisan 2024 01:22