Psikolog Melis Ergezen Aksoy Saygı Duyulmaması ve Güvensizlik

Psikolog Melis Ergezen Aksoy düzenli giden bir terapim sürecim varken bir sefer diş tedavimden bir sefer dedemin cenazesinden dolayı randevularımı ertelemek zorunda kaldığım için bana sormadan randevu tarih ve saatlerimi kendi isteği ile değiştirerek güvenimi zedelemiş saygı duymamıştır.

16 Ocak 2024 13:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

01.12.2023 tarihinde söz konusu hastaya, 16.09.2023 - 28.10.2023 tarihleri arasında terapi devamsızlığı olduğu için (bu tarihler arasındaki devamsızlıklar hastanın yukarıda belirttiği gerekçelerden bağımsızdır) randevu tarihi değişikliği yapılması için danışılmış, hastanın değişikliği kabul etmemesi üzerine randevu tarih ve saati aynen korunmuştur. Hasta da sekreteryaya bunu onayladığına dair mesaj göndermiştir. Terapi ilişkileri son derece derin, kişinin hassas noktalarına dokunan ilişkilerdir; satın alma ilişkilerine benzemezler. Bir terapi ilişkisinde hastalar çok çeşitli nedenlerle terapistlerine öfkelenirler ve öfkelerini çeşitli şekillerde ifade ederler, bir terapistin bazı hastaları tarafından şikayet edilmesi şaşılacak bir durum değildir.

7 Şubat 2024 18:02

Ben de hali hazırda 8 aydır Melis Hanım ile terapi sürecinde olan bir hasta olarak, ( bu şikayete rastgele denk gelmiş olmamla birlikte )8 ay boyunca bir kere bile sekreteryanın benim fikrim/onayım olmadan randevu oluşturmadığını bildirmek isterim. Bilhassa kendisi herhangi bir randevu değişikliği yapmak zorunda olduğunda muhakkak önceden bilgilendirir. Dipnot: Melis Hanım işinde oldukça uzman olup, hiçbir güvensizliği ve saygısızlığı söz konusu olmamıştır.

The Beauty Studio Randevu Habersiz İptal

25 Haziran 2023 23:15634

3 kez randevu alıp gittim üçünde de saatinde orada olduğum halde iptal ettiler. Böyle bir rezalet yok. Günler öncesinden...

Salus Mental (Salusbenimle) Online Danışmanlıktan Memnun Kalmadım!

"Salus süreci gerçekten harika yönetti. Yeni aradıkları uzmandan çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum."