Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
27 Eylül 2024 00:28

13 yıl önce evime Alman PVC pencere markası Kömmerling'in vitrinine güvenilirliğine aldanarak yaptırdığım pencere kapı sistemlerinin 13 yıldır yarattığı sıkıntılarla, her yağmur yağışında uykusuz geçen gecelerle, seyahate gidildiğinde evde kalan akıl gibi huzursuzluğun bin bir türlüsüyle geçirdik. Defalarca bakıma gelindi. O vidadan, bu menteşeden, bu koldan, bu silikondan, bu tahliye kanalından kaynaklanıyor diye diye geçen 13 yıl. Ve bugün gelinen nokta! Size artık servis vermiyoruz!
Almanya'yı arayın. Onlar yardım etsin diyecek kadar yetersiz bir firma İzmir bayii Yetat Ltd. Türkiye ithalatçısı Profine'ın yetkilisinin cevabı ise daha da dramatik: 'Çok işim var, bu konudan sıkıldım, lütfen aramayın, biz profilden sorumluyuz, bayii hatalarından sorumlu değiliz.' Oysaki beni yeter la İstanbul pencere fuarında tanıştıran Kömmerling Almanya ekibi ve Profine Türkiye ekibiydi. Son çareyi pencerelere dışarıdan muşamba gererek bulduk. 13 yıl sonra ne olduysa satış müdürü bey aradı, evimi ziyaret edip çözüm bulacağını, ne gerekirse yapacağını söyledi. Ziyaret sırasında gerekirse tüm pencereleri değiştireceklerini, duvarlara verilecek hasarları onaracaklarını, badana yaptıracaklarını söyledi. Ben de önce tamirle başlamanın, eğer çözüm olmazsa değişim yapmanın mantıklı olacağını söyledim. Tamir için görevlendirilen bayii bir yıl içinde defalarca geldi ve en sonunda su sorunu 14. yılda çözüldü. Bu arada satış müdürü işten ayrıldı, yeni kadrolar geldi. İş su sızmalarının duvarlara verdiği hasarı onarmaya geldiğinde ise ifade gene değişti. Ayrılan satış müdürünün şahsi sözü olduğu, duvar onarımı yapamayacakları söylendi. Kendilerine bana verilen sözün şahsi söz olmasının ihtimalinin olmadığını, kurumsal yapılarda kadrolar değişse dahi kararların süreklilik arz edeceğini söylememe rağmen bölge sorumlusu E*** Bey durumu kabul etmedi. Var mı böyle bir dünya? Evet var, buyurun Kömmerling'e, buyurun Yetat'a, buyurun Profine'a!

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Resuloğulları Kömmerling PVC Montajı Sorunu

03 Kasım 2023 12:29

27 Temmuz 2023 09:39

28 Mayıs 2024 12:11

04 Haziran 2024 10:59
Malına Sahip Çıkmadı.
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Elmas Cam Balkonun Yaptığı Balkon Su Alıyor

28 Ocak 2024 17:17