Prof. Dr. Serdar Nasır Estetik Ameliyat Sonrası Sinir Hasarı Ve Mağduriyet İddiası

20 Aralık 2023 17:54

S***** beye estetik amaçlı ameliyat olmak isterseniz iyi dinleyin. S***** N**** beye çene törpüleme vb. Estetik amaçlı ameliyatlar oldum. Çenem de sinir hasarından kaynaklı çene ve dudaklarda uyuşma his kaybı başladı. Çene ve ağız cerrahisine muayene oldum sinir hasarının varlığını onayladı. Çenem ve alt dudağım damak felç kaldı. Acı hissetmiyorum. Bana uyguladığı estetik operasyonlar başarısız memnun değilim. Psikolojim bozuldu. Bu ameliyatı olup aynı sıkıntıları yaşayan biri varsa bana ulaşsın lütfen ben Akşın M*****

Yorumlar (6)

Serdar
Serdar

Akşın hanım size yaptığımız ameliyat yüz kadınsılaştırma ameliyatı ve erkek çenesini kadın çenesine doğru benzetme ameliyatı. Çeneniz istenilen derecede inceltilerek uygun bir görünüme kavuştu. Ancak dudaklarınızdaki his kaybı yorumlarda da başka hastaların yazdığı gibi meydana gelmektedir. Hatta siz bu konuda adli yargıya başvurduğunuz ve bunun sonucunda da benimle ilgili bir hata olmadığı ortaya çıkmıştır. Ameliyat öncesi ve sonrasının fotoğraflarını koyarak elde edilen sonucu sizin yorumunuzu okuyan hastaların da görmesi ve yanlış yönlendirilmemesi adına paylaşıyoruz.

Busra
Busra

Ben de başka bir doktora aynı işlemi yaptırdım. Cene ucumun ve dudağımın yarısında his kaybı oluştu. Daha doğrusu böyle garip bir his var güçsüzlük gibi dokunduğumda sanki kendime dokunmuyormuşum gibi. 6 7 sene oldu düzelmedi. Maalesef kalıcı oldu benim. Doktorum geçecek zamanla demişti inandım ben de.

Eylül
Eylül

Akşın rica etsem bana ulaşırmısın

WhatsApp tan yaz

Burcu
Burcu

Gerçekten mi çok üzüldüm bende elmacık kemiğimi törpületmek istiyordum

Mansur

Yaptırmayın lütfen geri dönüşü olmayan sıkıntılar bırakıyor 😥

Seda sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 17:18
Dr. Ali Mezdeği Çene Ameliyatından Sonra Ağzım Aşağıya Düştü
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Bilgehan Aydın Karın Germe Ameliyatı Pişmanlığı

29 Eylül 2023 18:18
Dr. Bilgehan Aydın Karın Germe Ameliyatı Pişmanlığı

Doç. Dr. Yahya Baltu Burun Ameliyatı Sonrası Kalıcı Nefes Alma Problemleri Ve Yetersiz Doktor İlgisi

03 Ağustos 2025 18:15