Prof. Dr. Altan Varol İlk Muayene Çok Kötü Geçti!

13 Şubat 2024 09:36

Kötü bir deneyim yaşadım. Dr. Altan Varol ile olan görüşmemde kendisi sadece son derece kibirli olmakla kalmadı, aynı zamanda yardım etmek için de az ilgi gösterdi. Prosedür, riskler, iyileşme süreci ve alternatifler hakkında bilgi vermek yerine, bunları reddetti ve eğer ameliyat olmam konusunda emin değilsem zamanını boşa harcamam gerektiğini hissettirdi. Tüm randevu boyunca küçümsenmiş ve hoş karşılanmamış hissettim. Kendisi çok kibirli bir tutumla konuştu ve danışma sırasında iki kez telefon görüşmesi yaptı. Karşısında bir hasta olduğunu unutmuş gibiydi.

Odaya girdiğim anda yüzüme bakarak çenemde bir eklem sorunu olduğunu belirtti. Bu konuda bilgi sahibi olmadığım için nedenini sormam gerekti. Ancak, kendisi o kadar kendi dünyasında yaşıyordu ki, sadece ameliyat olup olmayacağımı önemsedi. Ardından nereden geldiğimi sormaya başladı. Durum tamamen anlaşılmazdı ve profesyonellik adeta hiçe sayılmıştı.

Kendisi, bir uzman doktorun olumsuz bir örneğini sergilemektedir. Türk tıp camiasının olumsuz temsilcilerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Nahide
Nahide

Duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkür ederim 🫶

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Olumsuz Estetik Deneyimi Ve İlgisiz Hizmet

04 Nisan 2025 10:54

20 Mayıs 2024 23:28
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Sonucu Hüsran
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gülay Boztosun Son Kalite Vasat Hizmet

10 Kasım 2023 20:21