Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gülay Boztosun Son Kalite Vasat Hizmet

10 Kasım 2023 20:21

Bu kişiye başvurmanız durumunda maalesef memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Kendisiyle yaşadığım tecrübelerde mağduriyet yaşadım ve iletişim konusunda ciddi sıkıntılar olduğunu fark ettim. Ödeme yapılmadan önceki ve sonraki tutumlarında belirgin bir farklılık gözlemledim. Ödeme aldıktan sonra kendisine ulaşmak oldukça güçleşti. İletişimde ve anlaşmada sorunlar yaşadığımızı ve karşılıklı anlaşmazlıklar yaşadığımızı belirtmek isterim. Hasta ile doktor arasındaki ilişkiyi yeterince iyi kuramadığını ve insanları mağdur ettiğini düşünüyorum. Göz kapağı şikayetim için kendisine başvurdum ve sonuçtan memnun kalmadım. Ayrıca sosyal medyada iznim olmadan kişisel fotoğrafımı paylaştı ve operasyon sonucu iz oluştu. Yaşadığım tecrübelerden dolayı kendisinden memnun kalmadım ve iş yerimde de bu durumdan ötürü sıkıntılar yaşadım. Randevulu olduğum halde bekletildiğim durumlar oldu. İyi yorumlara dayanarak tercih etmiş olsam da, bu yorumların güvenilir olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Artık yaşananları geride bırakıp, durumu kendi vicdanına bırakıyorum.

Op. Dr. Selma Denktaş Kuduban Yanıltıcı Ücret Bilgisi Ve Kötü Davranışlar

Gizem
28 Ekim 2024 20:14

Nurgül
20 Mayıs 2024 23:28
Op. Dr. Uğur Harputluoğlu Burun Estetiği Sonucu Hüsran

Op.Dr. Can Ercan Param Boşuna Gitti.

Nurcan
23 Şubat 2024 20:45

Dr. Nüket Eroğlu Göz Altı Işık Dolgusu!

Nuray
28 Ocak 2024 00:15
Dr. Nüket Eroğlu Göz Altı Işık Dolgusu!

Ameliyat Sonrası Asimetri Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

Ceren