İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Göstergesi Ve Yakıt

29 Kasım 2023 13:43

Yaklaşık 1,5 ay önce Prins marka LPG sistemi aracıma taktırdım. Araç LPG göstergesi depoyu full gösterirken ani olarak gösterge sıfıra düşüyor. İkinci şikayetim ise aracımın çok yakması. Servise gittiğimde her şeyin normal olduğu söylendi. Müşteri hizmetlerini aradığımda, uzman bir arkadaş tarafından aranacağım söylendi ancak geri dönüş alamadım. Problemlerimin bir an önce çözülmesini ve aracımın kendileri tarafından servise götürülmesini istiyorum. İş yerimden bu sebepten dolayı artık izin alamıyorum.

29 Kasım 2023 13:57 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Prins

30 Kasım 2023 15:27

Bu kısa süreniz ne kadar sürecek merak ediyorum artık

18 Kasım 2024 02:58

Kısmetse ne zaman ararsınız

Seyhun
Seyhun

Prins LPG kaliteli diye isim yapmış ama malasefki servisleri bu işten anlamıyor kime gidip yaptıracağımızı anlamış değilim benzinle gezsem daha az yakıyor durmadan depoda gaz varken benzine geçiyor kırmızı göstergeye geçtiğini hiç görmeden hep gaz bitiyor daha önceki arackarimda yerli üretim LPG vardı hiçbir sorun yaşamadım yaşasam da anında çözüm bulunuyordu bence pris tüm bayiperini sınava tabi tutsun

İlkay

Benim depo 55 litre LPG alıyor 495 km yol yapıyor bir de LPG seviyesi aniden düşüyor arıza şamandıra belli ama servisi ikna edemiyorum prins alsın aracımı yaptırsın getirsin diyorum yok uzman kişi arayacak dediler oda yok keşke taktirmasaydım bu markayı

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
12 Mart 2024 11:35
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Araç Prins Marka LPG Sistemi

Serhat
28 Mayıs 2024 19:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 13:54