Merve sonuçtan memnun

Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Kurulum Kabusu

Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Kurulum Kabusu
13 Aralık 2024 23:06
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunlarım giderildi. Teşekkür ederim.”

O kadar büyük hevesle alışveriş yapmıştım ki. Çünkü öyle güzel gözümüzü boyadılar ki. Henüz ürünün teşhiri olmadığı halde fotoğraflarından gösterdiklerine inandık. Çünkü orada müdür olan arkadaşta kendi evine aldığını ve aşırı memnun kaldığını anlattı. Biz de güvendik. Öncelikle ilk sıkıntı teslim tarihinde oldu. Söyledikleri tarihi kaç kere teyit etmemize rağmen, verdikleri tarihten 1 hafta sonra olan uçak biletlerimiz yandı. Çünkü geldi. Gelecek çıktı çıkacak dediler ve telefonlarımızı açmadılar. En son başkasından aradığımda bilmedikleri için telefonu açtılar. Bu çok ayıp bir davranıştı. Sonra kuruluma başlamadan kırdılar makyaj aynası kenarını. Çekmeceleri çatlak geldi. (Allah'tan sonra kırık kenarı düzelttiler) Mesela çekmeceler kendi kendine açılıyor. Tutsun diye altına kağıt destesi koyuyorum ve bu yeni gelin olmuş birinin evi. Kurulum yaptıkları aynı gün bazanın çocuk kilidi kırıldı. Söylediğimizde normal olduğunu yenisini getireceklerini söylediler. Tabi sonra ne aradılar ne de biz ulaşabildik. Şu an bazayı biri tutmadan kullanamıyorum. Üzerine baza montajını da hatalı yapmışlar. Bir yeri yatağın ucuna bitişik diğer tarafı başlık tarafına. Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Böyle güzel reklam dönerken bu sorumsuzluk ve umursamazlıkları nasıl yaparlar anlamıyorum. Çok yazık. Dünyanın parasını verdim. Üzerine binemediğim uçak bileti parasını ödedim. Huzurumuz kaçtı. Kaç gün ağladım. Ne büyük hevesle almıştım çeyizimi. Şimdiyse odaya girmek bile istemiyorum sayelerinde

12 Ocak 2025 16:34

Sorunlarım giderildi. Teşekkür ederim.

Primo

Firmamız her zaman sattığı ürünün arkasındadır

Primo

Öncelikle merhabalar merve hanım Şirketimizle iletişime geçtinizmi çözüm yolu olarak bu ürün bize mi ait şirke numaramıza sipariş formunuz ve de detaylı fotoğrafları atar mısınız böyle bir itamı kabul etmiyoruz

Merve

Merhabalar Özcan Bey. Öncelikle karşımda bir muhatap bulduğum için oldukça mutluyum. Çünkü siparişimi verdikten sonra bu muhatabı bulmam çok zor oldu. Siz kabul etmeyebilirsiniz fakat ne yazık ki yaşanan durumlar gerçek. Söylediğiniz gibi faturam ile birlikte çektiğim sorunları faturamda yazan primo numarasına gönderdim. Daha alalı birkaç ay olan mobilyalarımı bu sıkıntılardan dolayı görmek bile istemiyorum inanın. Daha bu söylediklerimin yanı sıra mesela içi ışıklı diye satılmasına rağmen aldığım ilk günden beri gardırop içi ledler yanmıyor :) Bana satış yapan mağaza görevlisine durumu ilettim. Telefonlarımı açmayıp mesajlarıma cevap vermeyince başka bir numaradan aradığım zaman açtı bu çok ayıp yine söylüyorum. İş ahlakına uygun değil. Yatlarımız katlarımız yok. Ben bir daha kim bilir ne zaman alabilirim yeni bir yatak odası takımı. Gerçekten çok yazık. Dediğiniz gibi yeniden mesaj gönderdim. Kontrol ederseniz sevinirim. Umarım dediğiniz gibi satılan ürününüzün arkasında duran biri çıkar ve yardımcı olur. İyi çalışmalar

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 14:51

31 Aralık 2023 22:02
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Montaj Ekibi Mağduriyeti Ve Teslimat Sorunlarıyla Düğün Öncesi Yaşadıklarım

17 Temmuz 2025 14:44