01 Ağustos 2023 11:31

Bir işlem için en az üç kez gitmek gerekiyor. Maalesef üst dişlerim üçüncü denemelerinde ancak oldu. Bu sebeple 9 kez kliniklerinde gitmek zorunda kaldım. Alt dişlerimi de ikinci denemelerine 6 dan fazla gitmeme rağmen yapamadılar. Özensizlikleri ve ilgisizlikleri elli bin lira harcıyormuşum gibi hissettirmedi. Devlet Hastanesi'nde gibi kaosun içinde kalıyorsunuz. Seansları bile düzgünce ayarlamıyorlar. Özelikle yabancı müşterileri çok o sebeple bizlere minnetleri de yok. Üst üste binen müşterilerini de alal acele almaktan acemice işler çıkarıyorlar. Alt dişlerimi düzgünce yapamadılar hatta arkada ki implantımı da. Videodan implantın önündeki dişten bile küçük olduğunu görebilirsiniz. Defalarca gelip gittiğimi, otelde kaldığımı söylediğimde bizi ilgilendirmez ben ne yapabilirim diye şımarıkça tepki gösterdiler. Deneme yanılma ile iş yapıyorlar. Çalışanların tamamı yeni mezun gibi. Edirne'den karlı sisli yolları 4 saatte gelip gitmeme rağmen, çalışanlarından biri işi bitirme derdinde değil de "kar tatili olur. İnşallah nasıl yağıyor baksanıza, sizi bu hafta alamayız." diyor kafasına göre. Millet tatil olsun peşinde sizde açık dişlerinizle işimi bitirseler bir an önce derdindesiniz. Devlet memurusunuz insan içine çıkıyorsunuz. Şu an çarpık çurpuk yapılan özensiz işleri yüzünden bir dişim daha sallanıyor. İki dişimde de diş kaybına neden oldular. Aceleci davranıp daha fazla insan alma derdindeler. Sağlığınızı emanet ediyorsunuz. Daha deneyimli klinikler var. Yaptıkları işlemleri fotoğraf ve videolardan görebilirsiniz. Videolardaki aynı çarpık çurpuk işlemleri üst dişlerimde de oldu. Fakat 9. Gidişimde en azından üstlerdeki yaprak laminaları yapabildiler. Fakat gelip gittikçe dişlerime ayırdığım paradan daha fazlası yola ve otele gitti. Bu sebeple hakkımı da helal etmiyorum, savcılığa da verdim. En kısa zamanda tazminatla hakkımı da alacağım.

Zeynep

Hatice Hanım geçmiş olsun bu klinik sonra şikayetlerinize yardımcı oldu mu

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Mega Avrupa Diş Kliniği İlgisiz Ve Yetersiz Klinik Deneyimi

Vedat