Yanlış Ücretlendirme Ve Hesap Silme Sorunu

1 saat kullanım sonrası yerine bıraktım ama bırakmadı gözüküyor ve hala ücretlendirme devam ediyor. Bu yüzden hesabımı sildim, sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum çünkü hesabımdan para da çekilmedi. Hesabımı sildiğim için o ücret yansıması olmayacak mı veya ne yapmam gerekiyor?




