11 Haziran 2024 00:201.394
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
Benimle ilgilendiler ürünümü değiştirdiler teşekkür ederim.

Polisan politex ceviz renk 2.5 litre vernik aldım içine sadece çok az miktarda sentetik tiner ekledim boyacının dediği gibi. Benim şikayetim nasıl bir vernik ise 3 gün geçti temiz ahşap zemine sürdüğüm tiner kurumuyor. 1 kat daha vurdum yine kurumadı.

Delireceğim 5 gündür vernik yerde kurumuyor ki odayı yerleştireyim. Boyacıya gittim durumu anlattım oda şaşırdı bir bilgisi yok sorup öğrenirim dedi. Polisan beni mahvettin ve senin yüzünden evim dağınık rezil halde kaldı.

11 Haziran 2024 09:02 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

21 Haziran 2024 09:58

Değerli Müşterimiz; Tarafımıza bildirdiğiniz telefon numarası üzerinden size ulaşamadığımızı belirtmek isteriz. Sizinle iletişime geçebilmek adına güncel iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

27 Ekim 2024 21:50

Benimle ilgilendiler ürünümü değiştirdiler teşekkür ederim.

Eğlence
Eğlence
13 Eylül 2024 10:44

Beyefendi acaba kaç günde kurudu bende de aynı problem var

Murat
Murat
7 Ocak 2024 12:3015.872

"Bizi mağdur etmeyeceğini biliyorduk marka kendine yakışanı yaptı. Ayrıca müşteri temsilcisi arkadaş çok hızlı dönüş yaptı yardımcı oldu. Teşekkürler..."

7 Ekim 2024 00:181.730

"Sorunların çözümü için aktif olmak firmaya karşı güven verdi. Olabilecek en hızlı şekilde iletişime geçildiği için teşekkürler. Ürünler hakkında bilgim sınırlı ancak firma ürünlerinin arkasında duruyor ve yardıma açık. Artık tadilat yaparsam Polisan tercih ederim."

Gizem
Gizem
9 Ocak 2025 21:464.167

"Yetkili ertesi günü benimle iletişime geçti eve geldi ve boyadan numune alıp depoda karşılaştırmaya götürdü. 2 gün sonrada boyanın rengi güncellendiği için kartelayla uyuşmadığı ve haklı olduğumuz için ücretsiz boya gönderileceği söylendi ve aynı gün gönderildi. Şu an tekrar uygulamadık yeni gelen boyayı umarım bu sefer sorun çıkmaz. Böyle sorunlar yaşanmaması için bayilerdeki renklerin de güncellenmesi gerekiyor düzenli olarak. İlgilendikleri ve çabuk çözmeye çalıştıkları için teşekkür ediyorum ancak boyacıya verdiğimiz işçilik ücretininde ödenmesi gerektiğini düşünüyorum tekrardan ödeme yapıp yeni aldığımız rengi uygulatıcaz"

Tümünü Gör

Damla
Polisan Mağduriyeti!

Polisan Mağduriyeti!

Atakent
Polisan Boyadan Şikayetim Var!

Polisan BoyadanŞikayetim Var!

Muazzez