İbrahim sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 12:12
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakaları için teşekkür”

Koçtaş dan daha önce de aldığım Polisan markalardan hep memnun kalırdım. Hatta komşularımı bile Polisan markasına yönlendirmişliğim vardır. İlk defa marka, katalog rengindeki kod ile hazırlandıktan sonraki katalog rengi aynı olmasına rağmen boya yapmaya başlandığında farklı tona dönüştü. Sadece koridor kısmını boyaya bildik eşimle renk konusunda tartışma yaşadık. Eşim farklı marka ısrarına rağmen benim Polisan ısrarıma yenildi ve şu an çok mahcup oldum. Öve öve bitiremediğin markayı gördük dedi. Polisan aile faciasına sebep olacak sanırım. Boyanın duvara sürülmeden ki hâli ve duvarda 5 dakika sonra aldığı rengi fotoğrafları ile paylaşıyorum. Eşime çok hak verdim gerçekten haklı ve şu enflasyonist ortamda verdiğim paraya üzüldüm. Kapılar için de X1 aldım onu dahi açmaya korktum. Boya isimiz yarıda kaldı. Mağduriyetin giderilmesi için dönüş rica ediyorum. Elegans 15 litre iç cephe boyası etiket ve boya kodları fişleri fotodan bulabilirsiniz. Markaya hâlâ güvenim var inşallah beni yanıltmazlar

18 Eylül 2024 12:45 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

23 Eylül 2024 10:54

İlgi ve alakaları için teşekkür

25 Eylül 2024 14:13

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

Tuğba sonuçtan çok memnun

Polisan Gizemli Bej Lila Rengi Çıktı