Polisan Dolap Boyası Maalesef Olmadı

25 Ocak 2024 15:55

Polisan X1 su bazlı akrilik boya ile dolaplarımı boyattım. Boya parasının yanında 6000 TL de boyacıya verdim. Uygulamamızı nasıl yapacağımızı satın aldığımız yerde tariflediler önce zımpara yapıp sonra temizlendi ve boyandı ancak boyanın tutunması ve dayanıklılığı çok kötü. Daha eve taşınmadan dolap çok yerden attı. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

25 Ocak 2024 16:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Şubat 2024 09:28

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

07 Şubat 2024 10:03

Sadece iletişime geçildi gelip bakılacağı söylendi ama onun dışında hiçbir şey yapılmadı. Kimi neyi ispatlıyorsunuz ben anlamadım

Rukiye sonuçtan memnun

Polisan X1 Boya Beklentimi Karşılamadı😔

Rukiye
22 Ocak 2024 21:16
"Müşteri temsilcisi iletişime geçerek bana en yakın bayiden yeni boyayı alabileceğimi belirtti. Çözüm sundukları için teşekkür ederim."

Polisan X1 Kokusuz Parlak Su Bazlı

18 Mayıs 2024 23:40