İsmihan sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Doğal Gri Dedikleri Renk Lila Rengiymiş Meğer

07 Ağustos 2024 00:20

Polisan elegans yarı mat doğal gri renginde seçtiğim boya ile 200 metre kare evimi boyattım 17 bin tl para harcadım ve sonuç lila rengi bir ev. Görünce büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlık. Çok çok üzgünüm, bu nasıl bir renk hatası anlamış değilim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

07 Ağustos 2024 09:19 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

21 Ekim 2024 09:56

Bana hala bir dönüş yapılmadı ve dönüş yapıldı diye mesaj geldi. Hiçbir şekilde iletisim kurulmadı

21 Ekim 2024 17:11

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

21 Ekim 2024 17:36

Hayır iletişime geçilmedi ne yapmaya çalışıyorsunuz ben anlamadım. Demek ki ürünün arkasında duramıyorsunuz ki cevap veremeyip iletişime geçildi diye buraya cevap yazıyorsunuz. Hiç kimse tarafından tarafıma ne masajla ne arama ile ne de mail ile iletişime geçilmedi.

Dilek
10 Ekim 2023 12:44

Polisan Marjinal Gri Hayal Kırıklığı İnanılmaz Kötü!

Şüheda
07 Kasım 2023 01:56
Polisan Marjinal Gri Hayal Kırıklığı İnanılmaz Kötü!

Aynur
24 Kasım 2023 00:42
Polisan Renk Kötü Çıktı
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Beklenenin Aksine Çıkan Boya Rengi

Cihan