İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Poco X3 Pro Kapandı Açılmadı

11 Mart 2024 15:04

Poco x3 Pro cihazımız 10.03.2024 tarihinde birden kendi kendine kapandı ver bir daha açılmadı. Şikayet sitelerinden gerekse Forum sitelerinden araştırdığımızda her poco kullanıcısının karşılaştığı kronik ana kart RAM sorunlarıymış. Xiaomi müşteri hizmetlerini aradığımızda Genpa servisine götürün dendi Genpa'ya götürdük ana kart arızası maliyeti telefon ücreti kadar dendi. Poco x3 Pro telefonların bu kapanma sorununda sıkça geldiğini biliyorlar zaten telefonu görmeleri ile anlamaları bir oldu. Telefonumuzun garantisi daha 3 ay önce bitti sanki ayarlanmış gibi garanti bitti telefon gitti Poco müşteri hizmetlerini arıyoruz yardımcı olmuyorlar hiçbir şekilde Genpa'ya gidiyoruz garantisi bittiği için yüksek maliyetli tamir olacağını ve tekrarlanabileceği söyleniyor. İlk defa bir marka modelde 2 yılda telefonun kullanılamayacak hale geldiğini gördüm. Garanti bitti diye ne kadar inkar etseniz de kronikleşmiş bir ana kart sorununu tüketiciye yıkamazsınız. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz resmen müşteri hizmetleri bizim telefonumuzun anakartının yanması sizin hatanız diyor.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Tuğba
Tuğba

Merhaba bende aynı sorunla karşılaştım. Tüketici Hakları'na başvurmayı düşünüyorum. Siz bir sonuç alabildiniz mi tüketici haklarından?

Murathan
Murathan

Merhaba hocam aynı sıkıntıyı çekiyorum bir çözüm bulabildiniz mi?

Şaban
Şaban

9 Nisan salı günü ramazan bayramına 1 gün kala x3 Pro cihazım kapandı daha da açılmadı garantisi bittiğinden telefon tamırcise gittim ana kart yanmış 6 7 bin tl fiyat verdi bir daha bozulmayacağını bilsem yaptıracağım güven vermiyor telefon

İrfan

Tüketici hakem heyetini başvuru yapın e devletten sürekli aynı şikayet bizi haklı çıkaracaktır

Omer
Omer

Bende de aynı

Emrah
Emrah

Benim telefonda da aynı sorunu yaşamaya başlayacağım gün yakın sanırım. Bu firmaların kendi hatalarını kullanıcılara yıkma çabaları ne zaman bitecek de kullanıcı dostu olacaklar çok merak ediyorum.

Serkan
Serkan

Sonuç ne oldu hocam birebir aynı mağduriyeti yaşıyorum

İrfan

Maalesef bir şey olmadı Genpa ücret karşılığı yaparız diyor oda zaten telefon fiyatı ve garanti belli değil. Satıcı ve üretici firmada hiç oralı değil böyle biri hata kronik olmadığını söylüyorlar. Kendi başınızın çaresine bakın diyorlar bende Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum bakalım. Şikayetimize dönüş bile yapılmadı

03 Ağustos 2024 16:16
Şimal sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2024 14:42

Poco Telefon Açılmıyor Ürün Parası İsteniyor