Platin Ayakkabı Ve Çanta Şikayetçiyim

23 Şubat 2024 15:42

09.02.2024 Tarihinde Trabzon Meydan uzun sokağın içerisindeki Platin Ayakkabıcılıktan bir bot beğendik ve denemeye karar verdim. Ayak numaram 43 olduğu için 43 numarasını istedim ve denedim. Ayağıma oldu. Ancak beyefendi 43 ün ayağıma büyük olduğunu söyledi ve 42 numarayı denememi söyledi. Ayakkabıyı getirdi ayakkabının arkalarının beni sıktığını söyledim ancak beyefendi botların bana tam olduğunu ve giydikçe açacağını söyledi. Açmazsa geri getirmemi ve ayakkabıyı kendisinin açacağını söyledi. Eve geldim birkaç gün sonra ayakkabıyı giyip dışarıya çıktım. Yolda yürüdüğüm andan itibaren sıkmaya ve ayaklarımın arkasını vurmaya başlamıştı zaten. Ayakkabıyı bir saatten kısa süreliğine giydim ve ayaklarımın arkasını mahvetti. Ardından o gün içerisinde mağazaya gittim. Beyefendiye beni sıktığını ve bu sorundan rahatsız olduğumu söyledim. Beyefendi bana botları kendisinin açacağını 3 4 gün sonra alabileceğimi söyledi. Botları almaya gittiğimde boydan boya çizikler olduğunu gördüm. Ayakkabı yine ayağımı sıkıyor hiçbir değişiklik yok.
22.02.2024 tarihinde tekrar mağazaya gittim. Ayakkabıda çizikler olduğunu söyledi ve ayakkabının yine beni sıktığını söyledim satıcı benimle alay ederek konuşmaya başladı. Ve ayakkabıyı tekrar vitrine koyup satamayacaklarını söylediler. Gereğini yapacağını dile getirdiler. Botun fiyatı 3550TL. İadesini istemiyorum 43 numarasını istiyorum. 42 sini yapacaklarını kurtaracaklarını söylediler. Eğer görünüşü eskisi gibi değilse bot hala beni sıkmaya devam edecekse. Hiçbir şekilde 42 numarasını istemiyorum 43 numarasını istiyorum.
Adım: Doğukan M**
Soyadım: b**
Adres: Trabzon Meydan uzun sokak içindeki platin ayakkabıcılık. Atasun Optik karşısı

24 Şubat 2024 08:48 (Şikayetten 17 saat sonra)

Şentürk sonuçtan memnun

21 Nisan 2024 22:33
"Platin Ayakkabı ve Çanta, buradan yazmış olduğum şikayetimi kısa süre içerisinde giderdi. Ayakkabı eskisinden güzel yapılmış olarak geldi. Hassasiyetlerine teşekkür ederim."
Platin Ayakkabı Ve Çanta Daha Ne Kadar Bekleyeceğiz
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Haziran 2023 13:50
Sude sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Botun Kusurlu Çıkması Ve Mağaza İade Talebimin Reddedilmesi

28 Ekim 2025 14:15