Piranha A101 Den Aldığım Ürün Aracıma Zarar Verecekti.

Piranha A101 Den Aldığım Ürün Aracıma Zarar Verecekti.
Harun
28 Ağustos 2024 22:11

A101 firmasının 9934 H156 karan şubesinden 28.08.2024 tarihinde Piranha marka mini kompresör aldım. Kompresörü denemek için elimde tutarak çakmaklığa taktığımda bir anda kabloların ve kompresörün alev gibi ısındığını ve arabanın ışıklarının zayıfladığını fark ettim. Allah muhafaza biraz daha uğraşsam belkide aracımın elektrik tesisatına zarar verebilirdi. Elektronikçi olduğum için hemen eve gidip kompresörün 12v uçlarını ölçtüğümde kısadevre olduğunu gördüm. Allah'tan aracımda yangın bile çıkabilirdi. İşin komik tarafı aldığım mağazadan alınan ürünün iadesinin olmamasının belirtilmesiydi. Şu anda yapmam gereken A101 gibi Türkiye'nin en büyük zinciriyiz diyerek övünen bu zincir marketin benim bu mağduriyetimi nasıl gidereceğini beklemek olacak.

Besocak sonuçtan hiç memnun değil

Piranha Mini Kompresörün Garanti Şoku!

Besocak
24 Kasım 2024 00:48

Yagmur
28 Şubat 2024 00:44

Merve
24 Mayıs 2025 14:20
Kırık Ve Arızalı Gelen Oto Kompresörü Hayal Kırıklığı Yarattı

Piranha Bluetooth Aux Kitinin Şarj Kablosu Araçta Yandı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Tunahan
19 Ağustos 2025 16:50
piranha-bluetooth-aux-kitinin-sarj-kablosu-aracta-yandi-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg

17 Ekim 2024 19:29