Pınar Süt Hayal Kırıklığı Yaşattı

06 Kasım 2023 12:45

Pınar Süt beni hayal kırıklığına uğrattı. Çocuklarım için bolca kullandığım Pınar sütlerden şok marketten aldığım 4'lü paketlerden 3 paket almıştım. Sütü çocuklarım dolaptan alıp içiyorlar.

Bitti diye mutfak tezgahına koydukları süt paketini elime aldığımda bitmemiş olduğunu fark ederek kutuyu çalkaladığımda farklı bir ağırlık olduğunu fark ettim kutuyu kestim tabanında yoğurt gibi tortu gördüm.

Bu kutu süt içilmişti. Bir diğerinde sütü boşaltarak kontrol ettiğimde aynı şekilde idi. 2 kutu süt daha mevcut. SKT tarihi bitmemiş bu sütün böyle tortu yapması bozulmuş olması ve bunun içilmesi çok korkuttu beni. Köyü şeyler yaşayabilirdik. Tüm çevremi uyarıyorum.

06 Kasım 2023 19:32 (Şikayetten 6 saat sonra)

Markamız adına ilettiğiniz konu ile ilgili sizinle görüşebilmek, daha aydınlatıcı bilgi verebilmek amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Pınar İletişim Merkezi

01 Ağustos 2025 22:20
guvenilir-markadan-aldigim-sutte-yabanci-madde-soku-ve-hayal-kirikligi-2.jpg
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:29
Pınar Et ve Süt Kutu Süt Kalitesi Hakkında Değerlendirme
Banu sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 00:38
Pınar Et ve Süt Bozuk Tortulaşmış Süt
Pınar Et ve Süt Bozuk Tortulaşmış Süt

Pınar Et ve Süt İki Gün Önce Aldığım Pınar Tam Yağlı Sütte Kalın Bir Tortu Bulundu Ve Çocuklarım İshal Oldu

02 Eylül 2023 19:52
Hande sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2023 20:58