Nuri sonuçtan çok memnun

Pilsan Akülü Araba Şarj Aleti

Pilsan Akülü Araba Şarj Aleti
23 Eylül 2023 01:01
Nuri'nin Teşekkür Mesajı
“11 yıllık Pilsan teger araç Kahramanmaraş depreminde enkazda kaldı çocuk enkazdan çıkınca kırmızı arabamı istiyorum diye ağladı. Kırık ve kaybolan parçaları vardı Kaput ve kilitleri Pilsan ücretsiz gönderildi teşekkürler. Akü ve şarj aletini ben aldım şu an kullanılıyor. Pilsan a teşekkürler.”

Pilsan 12 V şarj cihazından 14.5 V şarj çıkış olması gerekirken 8 V çıkış var. Aküyü şarj etmiyor. Bir hafta önce aldım. Pilsanı aradım, araç adaptörü bozulmuştur diye değişim servis garanti hiçbir şeyi kabul etmiyorlar. Bu satılan cihaz belki geldiğinde bozuktu, sonuçta ilk defa şarj yapacaktı yapamadı. Akü de sıfır, şarj aleti de sıfır.

02 Ekim 2023 16:25 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Pilsan olarak fikirlerinize değer veriyoruz ve ürünlerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Müşterimiz ile görüşme sağlandı sorun çözüldü . Saygılarımızla… Pilsan Plastik ve Oyuncak Sanayi A.Ş.

04 Ekim 2023 12:24

Teşekkürler