Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Denizli Pilot Garaj Oto Ekspertiz

12 Temmuz 2023 15:15

Pilot garaj oto ekspertiz Denizli galeri sitesi karşındaki şubeden aldığımız ekspertiz raporu tam bir fiyasko çıktı. Galeri ile anlaşması olduğu açık ve netti.
İsme güvenerek bakıma soktuğumuz araç resmen bize kilitlendi. Üstelik ücret fazlası verildi ve en detaylı ekspertiz işlemi istenmişti.
Bu şube kurumsal kadronuza hiç yakışmadı. Ücret iademi talep ediyorum

14 Kasım 2023 23:43

Sahte araç muayenesi raporu Kişiyi yanlış yönlendirme. Denizli galericiler sitesi karşısındaki pilot garaj oto ekspertiz firması dolandırıcılığı ört bas edilerek hala parka adını kirletmeye devam etmekteler. Müşteri memnuniyeti ve dürüstlük değil tek dertleri para g Kazanmak olan şubelerinin yanlışlarına göz yummaya devam ediyorlar.

profile profile
12 Temmuz 2023 17:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
18 Temmuz 2023 23:18

Firma tarafından arandım. Kendi acentasından alması gereken ekspertiz raporlarını da merkeze ben teslim ettim. Henüz çözüme giden bir yola giriş olmadı. Sadece benden yalan yere alının ücretin geri alınmasını istiyorum. Kurumsal firma o dolandırı cı ekiplerle çalışmak isterse de istemez yollarını ayırırsa da kendileri bilir. Sonuç ta isim hakkı pilot garaj oto ekspertiz e ait. Arka perde var çalışır diyor çalışmıyor, motor yağ terlemesi diyor bildiğiniz damlanın hızlı ritmik hali, çanlar tekerlekler çok iyi durumda diyor 4 jant ağıt hasar almış derin kaynakları var çıkıyor. Bagaj kapısı süspansiyonlu yavaş açılıp kapanması gerek bagajı açıyorsunuz arka cama tüm hızı ile yapışıyor. Büyük şanzıman ayrı dert küçük şanzıman ayrı dert. Ben arabayı topladım ama. Bana 150bin tl fazladan ödeten bu acenteden hakkı olmadan aldığı tam donanımlı ekspertiz raporu paramı istiyorum. Devamı dava yolu olacak iş uzarsa. Her şey faturalı bir de cebimden olmadık zamanda çıkan tamir parasını aldırtacaklar zorla. Her pilot garaj oto ekspertiz gerçek ekspertiz değildir dikkat!

03 Ağustos 2023 17:05

Bu kadar basit bir firma daha görmedim. Kimsenin umurumda bile değiliz müşteri olarak Sözde kurumsal büyük köklü bir firma. Ama daha şubeleri araba test edip onay vermeyi beceremiyor. Ve kurum üst düzey haberdar iken bile yaptırım uygulayamıyor. Ekspertiz işlemlerinizde kesinlikle pilot garaj oto ekspertiz i asla seçmeyin İsme itibar etme. Bu isim boşa çıkmış artık arkadaşlar

29 Ekim 2023 17:57

Size dönüş yapacağız deyip aylardır beklemede olan müşteri. Nergiz hanımla son görüşmemiz ağustos ayı idi. Ekim bitti. Para hala ortada yok. Çünkü bayii ödeme yapmıyor. Kurumda Denizli bayisine parayı öde yaptırımı yapamıyor. Kurum suçu mu bayi suçu mu siz karar verin

05 Aralık 2024 14:11

28 Şubat 2024 09:30

Pilot Garage Hatalı Sunum. Hatalı Paket Sunumu

11 Eylül 2024 02:30
Sercan sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 13:35
"Sorunumu çözdükleri için çok teşekkür ederim."
Pilot Garage Hatalı Ekspertiz Ve Müşteri Mağduriyeti
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 11:37