06 Ağustos 2024 20:12

Pierre Loti Kayseri mağazasından şikayetçiyim. 2 genç odası, 1 yatak odası ve oturma odası aldığım bu firma iki haftadır beni mağdur ediyor. Tamam çözeceğiz deniyor fakat hala bir gelişme yok. 27 Temmuz Cumartesi kuruluma gelen eşyalarım hem kurulum yapan personel hatasından zarar gördü hem de 1 günlük kurulum 2 gün sürdü. Buna rağmen eksik parçayla gelen ürünlerim yarım bir şekilde bırakılıp gidildi. 3 Ağustos Cumartesi günü tamamlanacağı söylenen eksikler tamamlanmadı. Eşyalarım hala yarım bir şekilde durmakta. Yatak odası dolabının kurulumu yanlış yapıldığı için ayarları bozuk, çocuk odası dolap tacı ve ayağı eksik. Bu ürünlerin sıfırı ile değişimini veya iadesini talep etmeme rağmen bizi oyalayıp dönüş yapmıyorlar. Maddi manevi zarar içindeyim, yeni evlendim, düzenimi kurup yerleşemedim, eşyalarım ortalıkta kaldı. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Teslimat Sürecinde Sürekli Oyalama

06 Kasım 2024 13:45

02 Eylül 2025 08:20
Yanlış Renk, Eksik Parça Ve Hasarlı Teslimat Sonrası İlgisiz Müşteri Hizmeti
yanlis-renk-eksik-parca-ve-hasarli-teslimat-sonrasi-ilgisiz-musteri-hizmeti-6.jpg
yanlis-renk-eksik-parca-ve-hasarli-teslimat-sonrasi-ilgisiz-musteri-hizmeti-1.jpg

17 Aralık 2023 00:33
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Pierre Loti Mobilya'dan Aldığımız Ürünlerde Sürekli Sorun Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek

02 Kasım 2025 15:58
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Pierre Loti Mobilya Kayseri Mobilya Şikayeti

10 Ağustos 2025 12:25