28 Eylül 2024 13:26

1 yıl önce Pierre Cardin'in kendi sayfasından 2 adet çanta aldım. 1 çantamın fermuarı bozuldu. Garanti kapsamında olduğu için çantayı müşteri hizmetleriyle görüşüp firmaya yolladım. Yaklaşık 3 hafta inceleyip tarafıma sorulmadan para iadesi yaptı. Pierre Cardin'i aradım, ürünün tamiri mümkün değil, imha ettik denildi. Bir çanta üreten firma fermuar değişimi yapmıyor. 1 yıl önce uygun fiyata aldığım çantayı şu an pahalı şekilde bana satmak için imha ettik diyor. Bana sorulmadan neden imha ediliyor? Ben fermuarı bozuk şekilde geri istiyorum. Götürüp kendim yaptırırım. Garantisi var diye yolladım, diyorum, mümkün değil diyorlar. Böyle bir işleyiş olamaz. Bugün küçük bir ev aleti bile garanti kapsamında servise verilince müşteri aranıp bu fiyata tamir yapılır kabul ediyor musunuz diye soruyorlar. Ama Pierre Cardin çanta ürettiği halde fermuarı söküp yenisini takamıyor, tamiri mümkün değil diyor ve sormadan imha ediyor. Ürünün fermuarını bile değiştiremiyorsanız içine 2 yıl garanti belgesi kartı koyup yollamayın. 1 yıl önce uyguna almışım, yeniden 2 katı fiyat ödeyip alayım diye bu davranışa gerek var mı?

17 Temmuz 2023 18:42
Seda sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 02:36
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 00:27
Manolya sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 11:18
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 14:18