Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Beverly 400s Motorumun Bitmeyen Sorunları Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Veysel
10 Aralık 2024 16:09

Direksiyon sallaması olan Beverly 400s motorum için Koşuyolu Doğantrend'den hizmet aldım. Aldığım hizmet garanti kapsamında jant değişimi oldu. Sonrasında teker değişti, yanlış takılan jantlar tekrar değişti. Yapılan bu hizmetler sonucu motorda herhangi bir değişiklik olmadı ve motorun garantisi bu sürede bitti. Motor hiçbir şekilde düzelmedi. Her tamire gittiğimde aylarca binemedim motoruma, sonrasında motorum arıza verdi. Henüz 6500 km'de olan ve başka bir serviste tamir bekleyen motor için 25.000 ile 40.000 arasında tamir ücreti istiyorlar. Demek istediğim pişmanlıktan başka bir şey değil. Hizmet, sorumluluk ve kalite anlayışı başka olmalı. Başka kullanıcılar ve servisler okuyup umarım ders alırlar. Teşekkürler.

10 Aralık 2024 16:54

Beverly 400 s direksiyon sallaması için sizden aldığım hizmet için sizi tercih ettiğim için çok pişmanım aylarca cant bekledim yanlış yapıldı tekrardan değişti lastik değişti aylar geçti garanti bitti ama değişen cantları boşuna değiştirdiniz sallama asla geçmedi son cant değişmesinde üzerine 10 adet kurşun demir koydunuz düzelsin diye motorum sizin yüzünüzden km bile yapamadı Çalışanlar suçu işten ayrılan iş arkadaşlarına atıp durdular sonuç benim açımdan hiç değişmedi garanti kapsamında yapılan hiçbir işlem başarılı olmadı garantisi bitti diye cebimden para ödemek zorundayım servis anlayışı hizmet bu ise kabul etmiyorum kurumsal bir firmaya asla yakışan bir durum değil

11 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 16 saat sonra)
13 Aralık 2024 09:02

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Piaggio Müşteri Hizmetleri

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olması Gereken Debriyaj Sorunumda Mağdur Edildim

13 Mayıs 2025 19:30
Kymco Krv200 Motorda Silkeleme Sorunu Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Faruk
02 Kasım 2023 10:26
Sezar sonuçtan hiç memnun değil

Doğan Trend/Piaggio Sözde Yetkili Servisi

Sezar