Onur sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2023 09:57

Pi Network'teki bütün Pi'lerim başka cüzdana yollandı. Mainnet kontrol listesindeki 3. Aşama ile pi wallet hesabım aynı fakat kontrol listesindeki 8. Aşamadaki cüzdan adresi farklı. Bütün Pi'lerim gitti. Destek merkezine mailler atmama rağmen kimse ilgilenmedi.

Yorumlar (7)

Halil

Benim pi ler magnette gözüküyor cüzdanda gözükmüyor neden bilen var mı

Dilek

Merhaba Onur Bey aynı sorun bende de var bütün pi lerim gitti mainnet kontrol listesindeki 7. Pi adresi doğru ancak 8. Adres bana ait değil ve migrations pi browser da sıfır pi gözüküyor. Siz sorununuzu çözebildiniz mi bana da yardımcı olabilir misiniz

Atakan

Muhtemelen ikinci bir cüzdan oluşturdunuz. 3. Maddede uyguladığınız aşamayı 7. Maddede de uygulamanız gerekirdi. Eğer gönderilen cüzdanın anımsatıcı dizinini bulabilirseniz kurtarırsınız. Pi kafasına göre cüzdan belirleyip bakiyenizi göndermez, bu 8 madde boşuna değil. Pi networkun Türkiye'de çalışma ekibi yok, sizi bu şekilde görmezler. Maddeleri, kyc gibi dikkatli uygulayarak ilerlemeniz gerektiğini çok fazla duymuşsunuzdur. Maalesef her aşamanın sorumluluğu beyan ettiğiniz şekilde size ait, kimse sizi kurtarmaz. İyi çalışmalar

Furkan

Kardeşim bende cüzdanın hatırlatma şifresi de var ama yinede yapamıyorum ne yapmalıyım bilgin var mı

Doğukan

En son 2021 giriş yaptığım hesabıma şu anda girmeye çalıştığımda bana hesap açtırtıyor, işin komik kısmı hesap oluşturmak için önceden oluşturduğum hesaba giriş yaptırdı :d (mantıken o hesap benim ve içi dolu olması lazım) içindeki tüm coinler sıfırlanmış bunun ana sebebi Kimlik doğrulama sistemini yapmamış olmam mı inaktif olduğum için. Çözemedim

Ahmet

Aynı durum bende de oldu çözüm bulabildiniz mi?

Onur

Maalesef. Pi Network'teki destek merkezine resimli bildirimlerde bulundum fakat geri dönen olmadı. Son çare buraya bildirdim. Burayı da çok umursayacaklarını sanmıyorum.

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Pi Network Bilgim Dışında Pi Transferi ve Yetersiz Destek Deneyimi

26 Ekim 15:43