Esra sonuçtan hiç memnun değil

Phonak Marka İşitme Cihazı Hk.

04 Temmuz 2023 17:55

Phonak marka cihaz aldığımız günden beri sürekli serviste eve gitmeden daha bozulan ses gelmeyen bir cihaz hiç kullanamadık bugün kullanım hatası olarak 740 TL servis ücreti talep edildi. Hiç kullanılmayan ve garanti kapsamında olan cihaz için ücret talebi istemeleri artık son noktaydı. Hukuki süreç phonak firması için başlatacağım. Yeter artık insanları mağdur etmeye hakkınız yok.

12 Temmuz 2023 11:14

Phonak marka İşitme cihazını Ümraniye art işitme merkezinde satın aldık. Satarken en iyi marka vs diyerek 23.11.2022 tarihinde 13.000 TL sattıkları cihazı hiç kullanamadık sürekli serviste ya da kendileri baktı hiçbir şekilde satın aldığımız günden beri cihazı kullanamadık cihazı satan bayideki bayan haklısınız hep cihaz bize geliyor deyip utanmadan servis parası olarak 740 TL talep ettiler kullanım hatası diyerek kullanılmayan sürekli servise ya da kendilerinin bakım yaptığı ürün için utanmayıp ücret talebinde bulunuldu. Cihazı bayiden teslim almadım onlarda kalsın helal etmiyorum verdiğim parayı. Phonak işitme cihazı için tüketici haklarımı kullanacağım. Kimseyi bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok.

10 Temmuz 2023 14:29

Phonak marka işitme cihazını satarken Türkiye'deki en iyi cihaz olarak satan garanti kapsamında olduğunu ifade ederek daha sonra satılan cihazın arkadaşında durulmaması ücret talep edilmesi ve hiçbir şekilde soruna müdahale edilmeyen müşteriyi mağdur eden marka satın almadan önce defalarca düşünün mağdur olmayın paranıza yazık olmasın

Nursel
Nursel

Bizde Phonak marka işitme cihazı almayı düşünüyorduk ama şu yorumları okuduktan sonra vazgeçtik.

26 Aralık 2023 18:39