Aykut sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 13:47

Philips.com.tr üzerinden 44058218128 sipariş kod ile Philips 7920/15 model tıraş makinesi satın aldım. Ürün kargo ile elime ulaştıktan sonra, kargo kutusunu açtığımda ürün kutu kapağı üzerindeki etiketin yırtık, kutusunun açılmış olduğunu gördüm ve hemen fotoğrafladım. İçinden çıkan tıraş makinesi kullanılmış, başlıklarının olduğu kısımda daha önce kullanıldığı belli olacak şekilde deforme olmuştu. Tıraş makinesinin üzerinde kıllar bulunuyordu. Tüm söylediklerime ait görseller mevcuttur. Değişim talebim için online destek hattını aradığımda (21/11/2023 saat 10:13, telefon numaram 05399***1380) ürünü yetkili servise götürmem gerektiği söylendi. Görüştüğüm kişi böyle ilerlemem konusunda oldukça ısrarcıydı. Yetkili servisi (Ankara/Çankaya/Kızılay) aradığımda böyle bir prosedürlerinin olmadığını söylediler. Tekrar online desteği aradığımda (21/11/2023 saat 10:29) şikayet kaydı oluşturuldu. Hem kullanılmış, üzerinde kıl bulunan asla sağlıklı olmayan bir ürün gönderip hem de yanlış bilgilendirmeler ile zamanımızı harcadılar. Değişim talebinde bulunuyorum. Sosyal medya üzerinden hala "kişisel bakım ürünlerini asla açılmış paket göndermeyiz" gibi cevaplar alıyorum. Ben sizin asla yapmamanız gereken bir sorumsuzluk yüzünden saatlerdir uğraşıyorum. İade talebim yok, aynı ürün ile değişim istiyorum.

28 Kasım 2023 16:38

Ben aramasan asla dönüş yapan yok. Tü[email protected]'a attığım maillere 10 gündür cevap yok. Karşınızda muhatap ve konuya hakim biri yok. Benim sorumluluğumda değilden başka cevap yok sanki benim ekstra bir talebim varmış gibi davranıyorlar.  Otomatik gelen yanlış bilgiler içeren bir mailden başka hiçbir cevap almadım. philips.com.tr tam bit hayal kırıklığı asla tavsiye etmiyorum.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Philips İlk Kullanımda Ciddi Cilt Sorunları Yaşatan Tıraş Makinesi İçin İade Talebim Reddedildi!

Hüseyin
27 Eylül 2025 17:35

Alatif
07 Şubat 2024 15:32
Philips Ürünü Garanti Kapsamında Değiştirin
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Ağustos 2024 13:52
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Philips Trimmer Ve Trendyol Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

İbrahim
16 Ocak 2025 17:40
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
19 Ağustos 2024 14:02