PHILIPS TV Philips Pus 8909 Pişmanlıktır

11 Eylül 2024 12:235.357

Sıfır aldığım Philips PUS 8909/62 model televizyonum Ambilight arızası verdi. 27.08 tarihinde servis tarafından alındı, 28.08 tarihinde testleri yapılarak arızalı olduğunu onayladıklarını söyleyerek değişim talebiyle merkez servise mail attıklarını ve cevap beklediklerini söylediler. Sayın Philips yetkilileri, 21.08'de aldığım sıfır ayıplı ürününüzü yaklaşık 20 gündür kullanamıyorum. Artı yaşadığım onlarca telefon trafiği ve bürokratik işlemler, artı stres ama siz zahmet edip bir maile bile cevap vermiyorsunuz. Tam anlamıyla pişmanlıksınız.
Not: Müşteri hizmetleri diye kalıplaşmış cümlelerin dışında cümle kuramayan bir birim kurmanıza gerek yok, hiçbir işe yaramıyor. Çözüm bulamıyor, boşuna masraf etmeyin.

11 Eylül 2024 12:44 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak 11/09/2024 tarihinde Philips TV Tüketici Danışma Merkezi ile iletişime geçmiş olduğunuz ve yapılan görüşmede tarafınıza ayrıntılı bilgi aktarıldığı sistem kayıtlarımızda mevcuttur. Cihazınız ile alakalı destek almak istediğiniz farklı bir konu olması durumunda tarafımızla tekrardan iletişime geçmenizi rica ederiz. Tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

Levent
11 Eylül 2024 13:40

Şakasınız yemin ediyorum

28 Haziran 17:26

Philips marka ve firma olarak eskisi gibi değil. Eskiden diyeyim arıza yapmasını beklemediğiniz ürünlerdendi, neredeyse her türlü cihazları. Artık Philips markalı cihazlar çok daha fazla arıza yapmaya başladı. Yetkili Sevisleride artık yutturabilirler ise neredeyse her arızaya kullanıcı hatası demeye başladılar. Gerçi bu "kullanıcı hatası" kaçışı artık diğer markalarında ağızlarından çıkan ilk itirafları oluyor. Bu arada ben elektronik teknisyeniyim ve yıllar önce Philips serviste staj yapmıştım

Satın Aldığım Televizyonun Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

14 Temmuz 2025 14:172.064

09.11.2024 tarihinde Media Markt'tan satın aldığım (55 oled 759/12) televizyon 6. ayında bozuldu. Avcılar servisi, ekran...

1 Destek

Tümünü Gör
Philips TV 2. Kez Aynı Şekilde Arıza Yaptı

Philips TV 2. KezAynı Şekilde Arıza Yaptı

Akif
Philips TV Şerit Hatası Var

Philips TV ŞeritHatası Var

Sevgi
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

PhilipsTelevizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih
Philips Marka TV Pişmanlığım Oldu