Nami sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips 50PUS8007 Model Televizyon Ekran Sorunu

21 Mayıs 2024 21:43

Merhaba, 1 yıl önce Philips 50PUS8007 modem televizyon aldım. Ekranın orta, orta alt ve sol kenar kısımlarında panelde toz varmış gibi göze batan bir sorun ortaya çıktı. Philips merkezi arayıp şikayetimi dile getirdim ve bana Ankara Keçiören Philips yetkili servisi olan Ö***** elektroniğin telefon numarasını verdiler ve oraya görüntü yollamamı istediler. Ö***** elektroniği arayıp durumu anlattım ve Philips merkez tarafından yönlendirildiğimi ve sorunumu anlattım. Telefondaki bayan önce Philips merkezden kayıt açtırmam gerektiğini yoksa bir şey yapamayacaklarını söyledi. 06.05.2024 tarihinde tekrar merkezi aradım ve 4349502 numaralı arıza kaydını bıraktım. Aradan günler geçti ve dönüş yapan olmadı. Merkezi tekrar aradım karşımdaki de galiba ne olduğunu anlamadı ve alelacele tekrar bir arıza kaydı verdi. Sonrasında servis gelip evimden televizyonu aldı. 9 gün sonra televizyonu eve getirip kurular. İş yerinde olduğumdan eşim aradı ve akranda çizgi ve tozlar kaldığını söyledi ustayla görüştüm ve servisi arayıp bu durumu bildirdi servis yapılabilecek bir şey olmadığını ve durumu tekrardan Philips'e bildirmemizi söyledi. Tamam ben gerekli yerlere iletirim deyip kapattım. Ustaya televizyonuma ne işlem yapıldığını sorduğumda ise tamir yapıldığını söyledi ve tam olarak yapılan işin ne olduğunu söyleyemedi. Giderken de servis kağıtlarını da alıp yanında götürmüş. Akşam gelip televizyonu incelediğim zaman ekranın sol kenarının tam oturtulmadığını, üst kısımda tozlar kaldığını ve çizgi şeklinde karartıların olduğunu; sağ tarafında da çizik tarzı görüntüler oluştuğunu fark ettik. Philips aldığıma çok pişmanım. Kesinlikle televizyonuma tekrar bir işlem yapılmasını istemiyorum ve televizyonumun yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Tamir öncesi ve sonrası videolar ektedir.
Mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını ve haklarımın korunmasını talep ediyorum.

22 Mayıs 2024 10:35 (Şikayetten 12 saat sonra)

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Haziran 2024 16:15
PHILIPS TV Philips 50pus8506 Arıza Ve Philips Yetkili Servisin İlgisizliği
Abdullah sonuçtan memnun değil

3 Ayda Tamir Edilmeyen Televizyon Ve Yetersiz Servis Bilgilendirmesi

Abdullah
11 Eylül 19:13
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
29 Temmuz 2024 13:27
Zahit sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips OLED TV Ekran Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Zahit