PHILIPS TV Oyun Modu Algılandı Sinyali Hatası

11 Kasım 2023 11:57

Philips oled 55" 806 TV kullanıyorum. Ps5 ve PC mi 120 hz kullanıyorum. HDMI 1 ve HDMI 2 de bağlı cihazlarımı kullanırken, HDMI 1 ve 2 nin girişinin ayarlarını oyun modu olarak belirlememe rağmen oyunun ortasında çoğu kez ekran yanıp sönüp oyun sinyali algılandı yazısı çıkıyor. Oyun modu atama yapmadığımda HDMI 1 ve HDMI 2 girişine bu seferde ayarlardan oyun modunu seçiyorum oyunun ortasında kendi kendisine TV standart Moda alıyor değiştiriyor bende yardımlarınızı rica ediyorum Philips. Bu durum oyun oynarken sorun, bu TV yi performans serisi olduğu için tercih ettim

11 Kasım 2023 12:43 (Şikayetten 46 dakika sonra)
29 Kasım 2023 23:36

Çözülmedi ne yazık ki. Philips mi bir daha asla. Sen o kadar para ver al. TV problemli olsun

Barış
Barış

Hocam bir yıl geçti üstünden ama aynı sorunu bende yaşadım ayarlardan HDMI Ultra kısmından otomatikten alıp optimumu seçtim ve bir daha yapmadı öyle

Sezer
Sezer

Bende aynısı oldu direk hddm değiştirdim eski hddm ler 120 desteklemiyor kaliteli hddm alıp dene düzeliyor

Fatih

Başkan HDMI kablom çok kaliteli 8 k destekli yani ona göre aldım ama ne yazık ki sonuç değişmedi

Philips 55PUS8949 TV'de Oyun Modu Sorunu Ve Özellik Kısıtlaması

15 Haziran 2025 13:15
Philips 55PUS8949 TV'de Oyun Modu Sorunu Ve Özellik Kısıtlaması

31 Aralık 2023 00:26
PHILIPS TV 120 Hz Kapatıp Açınca Sıfırlanıyor
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Philips The One 65PUS8949 Oyun Modunda 144Hz Ekran Kararması Sorunu

03 Mayıs 2025 22:52