Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Ekran Görüntü Kayması

18 Haziran 2023 01:16

49PUS7502/12 Philips TV 4-5 yıl oldu alalı, ekranda tüm görüntü kayıyor, üste doğru tekrarlayan görüntü kayması oluyor. 10 dakika önce başladı. Kabloları kontrol ettim, kapatıp yeniden açtım. Fabrika ayarlarına dönüp yeniden kurdum ama düzelmiyor. Nasıl çözebileceğimiz konusunda bir şey bulamadık maalesef

19 Haziran 2023 11:47 (Şikayetten 1 gün sonra)
Hülya
19 Haziran 2023 11:59
Philips TV Ekran Görüntü Kayması

Gerçekten şaka gibi, bir mail geldi, teknik servis ile iletişime geçin diye, ardından bir mail daha geldi dosya kapatıldı. Bugün bu TV leri almak için dünyanın ücretini ödüyoruz. Niye marka kalite diyoruz. Size 2. Gelen maili ekliyorum üstelik teknik servis telefonlarına ulaşılmıyor, iletişim kuracak muhatap olacak kimse bulamadığının gibi mail de dosya kapatıldı diyor. Müthiş bir çözüm süreciniz var Philips. Bravo

Hülya
19 Haziran 2023 12:12

Evet müthiş bir tecrübe daha yaşıyorum, şirinyalıda vizyon diye bir teknik servise ulaştım. Bayram arifesinde olduğumuz için TV Nin bayram sonrasında alınacağını yani 4 Temmuz gibi alınabileceği iletildi. Benim bildiğim bayram 28 Haziran, bugün 19 Haziran ve telefondaki bayana bayrama daha çok var arifesinde değiliz henüz deyince telefondaki kadın bana anlatamıyorum galiba size televizyonu alsak bile bir şey yapamayız deyince... Delirdim. Sizinle konuşamıcam diyerek telefonu yüzüme kapattı, hizmet, kalite, teknik destek işte bu kadar.

Oya sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 15:42
Philips Televizyon Sürekli Arızalanıyor Ve Destek Yok
Pro sonuçtan hiç memnun değil

Yazılım Güncellemesi Sonrası Televizyon Açılmıyor Sürekli Philips Logosunda Kalıyor

05 Ağustos 19:57

14 Aralık 2024 21:17