Seray sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 21:02

30.03.2023 tarihinde Teknosa'dan almış olduğum Philips 43 PUS7906/62 43"108 ekran televizyonun 25.09.2023 tarihinde ekranının içine kurt girmiş (hala ekranda duruyor) ve televizyonda leke oluşmuştu. Bunun üzerine 26.09.2023 tarihinde çağrı merkezini arayıp bilgilendirdim yetkili servis ile görüşmemi belirtti. Yetkili servis geldiğinde garanti kapsamında olmadığını ve en az 800 lira masrafının olduğunu söylediği için televizyonu servise göndermedik servisin de bize belirttiği gibi kuruyup düşer diye bekledik ama bugün 05.10.2023 tarihinde ekrana başka bir sinek daha girdi. Sinek veya kurtları elimizde tutup ekranın içine fırlatmadığımıza göre televizyonun yapımı itibariyle *böcek, sinek, herhangi bir cisim girebilecek şekilde var olan boşlukların firmanın sorumluluğunda olduğu ve kullanıcı hatası olarak nitelendirilemeyeceği için bu sorunumun firma tarafından karşılanmasını talep ediyorum.

profile profile
06 Ekim 2023 11:20 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

Seray
Seray
06 Ekim 2023 11:42

Philips Ses ve Görüntü Sistemleri Tüketici Danışma Merkezi ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyla ilgili olarak servis yetkililerimiz ile görüşmenizi rica ederiz. Servis yetkililerimizin belirttiği işlem haricinde farklı bir aksiyon alınmayacağını belirtmek isteriz. Cevabınız için teşekkürler, Philips ürünlerini neden tercih etmemiz gerektiği hakkında yeterli bir bilgilendirme olmuş. Öncelikli hedefiniz müşteri memnuniyeti olmalı sattığınız ürünlerin arkasında olmayacaksınız satış yapmayın o zaman

Salim sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 17:20
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
29 Ekim 2024 17:23

Kısa Sürede Arızalanan Televizyon İçin Yüksek Onarım Ücreti Ve Destek Eksikliği

03 Eylül 2025 19:02
kisa-surede-arizalanan-televizyon-icin-yuksek-onarim-ucreti-ve-destek-eksikligi-2.jpg
kisa-surede-arizalanan-televizyon-icin-yuksek-onarim-ucreti-ve-destek-eksikligi-1.pdf
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Philips Televizyonda Kısa Sürede Yüksek Maliyetli Ekran Arızası Yaşadım

Şükrü