Furkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 02:26

2 ay önce Philips oled759/12 TV aldım. Epey pahalı bir televizyondu alırken zorlanmama rağmen kaliteli düzgün almak istedim fakat aldığımdan beri sorunları bitmedi. TV yeni açtığımda bile ekranın belli başlı yerlerinde kararmalar mevcut fotoğrafta görüldüğü gibi. Bu kararmalar sürekli devam ediyor. 2 kere servis gelmesine rağmen abi biz daha önce böyle bir şey görmedik dediler. Servise yazı yazdıklarını ve televizyonun değişmesi gerektiğini panelinde sorun olduğunu söylediler. Aradan bir ay geçmesine rağmen ne servis ne Philips herhangi bir şekilde ulaşım gerçekleştirmedi. Servisi aradığımda da aynı şekilde bilgiler aldım mağduriyetim devam ediyor o kadar para verip TV aldık fakat her TV izlediğimde sinir oluyorum. Artık sürekli aynı şeyi yapıyor bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips OLED TV Sürekli Kapanıyor Ve Donuyor

07 Aralık 2024 23:48

10 Temmuz 2023 18:30
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:10
PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!

Garanti Süresi Yeni Dolan Philips OLED TV'de Sık Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Gökhan
04 Mayıs 2025 12:25
garanti-suresi-yeni-dolan-philips-oled-tvde-sik-arizalar-ve-yetersiz-servis-destegi-1.pdf

Philips TV LED Değişim Sonrası Ekran Kalitesi Düşüyor

Hillnur