Onur sonuçtan hiç memnun değil

Philips OLED TV Sürekli Kapanıyor Ve Donuyor

07 Aralık 2024 23:48

Philips 55OLED759/12 Model TV aldım. Televizyonu henüz 5 gün oldu kullanıyorum. Sürekli kendi kendine kapanıp açılıyor. Sürekli ekranda uyarı çıkıyor. "Optimum görüntü kalitesi için TV'NİZİN oled ekranını yenilemesi gerekir" uyarısı. Uyarıyı kabul etsem de etmesemde TV her türlü kapanıp açılıyor. Yazılım güncel. Ayrıca Youtube.com üzerinde bir şey izlerken internetimde sorun olmasa da sürekli izlediğim içerik donuyor ve bir daha başlamıyor. Tekrar içeriği kapatıp açmam gerekiyor. İnternetimde sorun olmadığını telefonumda aynı anda girip kontrol ediyorum. Bunun TV ile alakalı olduğunu netleştirdim. Daha önce de Philips kullandım ama ilk kez böyle problemler görüyorum. Aşırı pişman olmuş durumdayım

24 Ocak 2025 21:56

Philips 55OLED759/12 Model bir TV kullanıyorum. Çok ciddi bir şey fark ettim. TV karşısında otururken TV yi izlediğimde hiç internet kesilmiyor fakat TV karşısından çıktığın her zaman internet kesiliyor. Bu tesadüf ile açıklanamaz. Saatlerce karşısında oturup iş yaptığımda hiçbir içerik donmuyor fakat mutfağa ya da başka yere geçip 60 saniyeden fazla geri dönmediğimde içerik donuyor ve bağlantı kopuyor. Açıklamayı çok merak ediyorum.

03 Haziran 2024 16:53
Philips TV Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor
Philips TV Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Yalçın
18 Mayıs 2024 11:57
Nur sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Philips 55OLED806 Kapanma Sorunu

28 Eylül 2024 15:44
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Philips OLED TV'de Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği

17 Temmuz 2025 13:31