Philips Oled TV 2 Yılın Sonunda Hurda Oldu

19 Eylül 2023 09:52

Aldığımızdan beri sorun yaşadığımız Philips oled TV, servisin zamanında çözüm bulamamasından ( daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamalarından kaynaklı) garantisi bittiği ilk ayda hurdaya çıkarılması.

İsmine ve teknolojisine güvenerek aldığımız televizyon. İlk birkaç ayda ekranda piksel değişimi ve göz kırpma şeklinde sorun vermeye başladı. Sürekli olmayan sorun. Servise gittiğinde yaşanmadığı formatlandığı söylendi. Bir süre sonra aynı sorun tekrarlandı. Sorun zaman zaman yaşandığından bekletildi. serviste oturup bütün gün TV izlemediklerinden sorun yok deyip geri gönderildi.

19 Eylül 2023 11:57 (Şikayetten 2 saat sonra)
Pınar
Pınar
19 Eylül 2023 13:01
Philips Oled TV 2 Yılın Sonunda Hurda Oldu

Mail olarak bilgilendirmeyi kabul etmiyorum. Burada yazın. Açık açık. Mailde Fabrikasyon hata yoktur diyorsunuz. Alındığı ilk aylardan başlayan sorun. Fabrikasyon hatadır. Biz bilinmedik bir marka TV almadık. Dünyaca tanınan Philips markasının son teknoloji ürününü ciddi bir ücret ödeyerek aldık. Görüyoruz ki ürününüzün arkasında durmuyorsunuz. Philips oled TV alıcılarına buradan duyurumdur. Philips markası ürünün arkasında durmayan bir markadır. Bunu biz acı bir şekilde yaşadık. Fotoyu yaklaştırırsanız ekrandaki piksel noktalarını görebilirsiniz. Bundan sonra ekranda göz kırpma başladı. Buna rağmen fabrikasyon hata değil öylemi. Bu sorun 10 yıl sonra başlamadı sayın yetkili

Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Beyaz Lekelenmesi Ve Servis Sorunu

Berkcan
01 Ocak 2024 16:09
Erdem sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 15:19
"Yurt dışı genel merkez, İstanbul Merkez ve Gölcük, Kocaeli yetkili servis Tamer Bey'e desteklerinden ve memnuniyet yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim."
Philips Oled TV Sorunu
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:10
PHILIPS TV Philips Pişmanlıktır. Televizyonun Aldığımdan Beri Çekmediğim Kalmadı!

Açalya
25 Eylül 2023 10:50
Selim sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 01:25
Philips Televizyonun LED Sorunu: Ses Var Görüntü Yok