Philips Amasya Yetkili Servisi İle Yaşanan İletişim Sorunları

07 Aralık 2024 18:17

Philips Amasya yetkili servisinden şikayetçiyim. 50 inç bir televizyon aldım. Montaj için arayan kişi o an karşımda olsa herhalde çok kötü sonuçlanacak bir tartışma olurdu. Adamın öyle tepeden tepeden konuşması var ki sanki beyefendi ülke kralı biz kölesiyiz, ne derse yapmak zorundayız. Adama müsait değilim 3 den sonra gelin diyorum gelemeyiz diyor, haftaya ancak diyor. Haftaya o zaman 5den sonra gelin diyorum bilemem diyor. Bugün cuma müslümanız cumaya denk geliyor diyorum, biz kafir miyiz diyor. 20 dakika kılarsın diyor, Şiddete karşıyım ama o an karşımda olsaydı herhalde dilini koparabilirdim, hayatımda böyle terbiyesizlik, kabalık görmedim. Duvar aparatı var diyorum, o olmaz diyor, satan olur dedi. Diyorum satanlar bir şeyden anlamaz, servis biz miyiz siz misiniz diyor. Philips marka TV aldığım için Amasya yetkili servisi nedeniyle çok pişmanım. Elemanınıza insanlarla düzgün iletişim kurmayı öğretin, dağdan tuttuğunuzu servis elemanı yapmayın lütfen. Amasyalılara Philips marka TV almamalarını servis nedeniyle önermek durumundayım. Ey Philips şirketi Amasya yetkili servisine öyle bir ceza vergi müşterinin Nimet olduğunu gerçekten öğrensin.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 12:25
philips-tv-philips-firmasinin-tv-kurulumu-sikayet-1.pdf

Abdulkadir
30 Aralık 2024 16:29

Barış
18 Ocak 2024 10:40
Adil sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 19:01

22 Kasım 2023 10:05