10 Ekim 2023 13:58

Philips Airfryer XXL HD9870/20 Premium 7.3 litre Yağsız Fritöz Beyaz aldım. Alalı daha birkaç ay oldu ama haznesinin teflonu kalktı. Ben yağ lekesi sanıp çıkamadığımı düşünürken meğer teflon şişmeye başlamış. Kalkmaya başlamış. İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz siz kaliteli markasınız diye aldım o kadar daha uygun fiyatlı ürün dururken yaşadığım olaya bak!

Acilen telafi edilmesini istiyorum. Bu kadar kalitesiz malzeme nasıl kullanabilirsiniz. Ben bu makinede tavuk et patates kızartması yaptım sadece hiç yağ bile eklemedim yemek falan yapmadım daha. Şu hale bak daha taksiti var bu makinenin bitmedi. Bulaşık makinesinde bile yıkamıyorum 2 kere yıkatmışımdır belki buna rağmen malzemeniz nasıl kötüyse bu olay olabiliyor.

23 Ekim 2023 11:58 (Şikayetten 12 gün sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Evren

Aynı problem benim airfiyerimda da oldu. O kadar özenli kullanmama rağmen. Ben de bir şikayet oluşturacağım.

30 Aralık 2023 18:51
Philips Lütfen Sattığın Ürünün Arkasında Dur
Nurcan sonuçtan memnun

07 Ağustos 2024 10:46
"Hiç sorgulamadan üst kapak kısmi değiştirildi, çok kısa bir sürede, ins bir sorun yasamayız yine kullanımda bu da erimez, en azından ilk çözümleri için mağdur etmediler teşekkür ederim,"

13 Eylül 21:39
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri