İsmail sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ürünün Değişim Kararını Veriyor Stok Yok Diye Değişim Yapmıyor

06 Mart 2024 14:08

09.10.2023 tarihinde Media Markt üzerinden satın almış olduğum Philips 3000 serisi robot süpürgemi 03.02.2024 tarihinde sensör arızasından dolayı Philips Etimesgut servisine verdim. Kendileri gerekli işlemleri yaptıklarını ve yazılım güncellediklerini söyleyerek sorunu çözdüklerini ilettiler. Cihazı 10.02.2024 tarihinde Philips Etimesgut servisinden teslim aldım. 1-2 gün kullanım sürecinden sonra tekrar aynı arızayı verdi ve arızanın görüntü ve video kayıtlarıyla birlikte Philips Etimesgut servisine 17.02.2024 tarihinde başvurdum. İncelemelerden sonra cihazın değişeceğini belirttiler. Bu tarihten sonra bana herhangi bir dönüş olmadı. Philips Etimesgut servisini aradım ve cihazın ne zaman elime geçeceğini sorduğumda. Ürünün Philips Türkiye'de stoğunun bulunmadığını. Yurt dışından ürünü getirteceklerini söylediler. Bu konuşmanın üstüne kaç hafta geçti halen ürünü teslim etmediler. 0850 209 44 09 numaralı telefondan Philips Ev Aletleri kısmıyla konuşmamı ilettiler. İlgili numarayı aradığımda beklemem gerektiğini söylediler ve ne zaman geleceği ile ilgili net bir bilgi de yok. Servise 3 ay stok olmasa beklemek zorunda mıyım sorusunu yönelttiğimde cevap veremiyorlar. Ben beklemek zorunda değilim. Zaten 1 ayı geçkin süredir parasını vererek satın aldığım ürünü kullanamıyorum. Üstüne müşteri hizmetleri sürekli oyalıyor ve yasal haklarınızı kullanın diyerek işi yokuşa sürüyor. Talebim ürünün bana hızlıca teslim edilmesi ya da stokta yoksa muadili ya da üst segmentiyle değişimi

06 Mart 2024 16:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın D., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak şunu belirtmek isteriz ki ürünlerimiz yurtdışından tedarik edilmesi sebebi ile stok güncellemeleri zaman alabilmektedir. Yaşamış olduğunuz mağduriyet adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizin adınıza yetkili departmanlarımız ile işlemlerin hızlanması adına gerekli görüşmeler sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

06 Mart 2024 21:10

Yasal olarak ürün stoğu yoksa muadilini ya da bir üstünü vermek zorundasınız. Ben sizin stoklarınızı beklemek zorunda değilim. Süreci mahkemeye taşımadan önce çözün aksi takdirde mahkemeye vereceğim

07 Mart 2024 16:31

Süreci mahkemeye taşıyınca bir anda stok oluşuverdi. Gerçekten insanları oyalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Madem elinizde stok vardı neden beni oyaladınız. Hizmet kaliteniz çok kötü ve insanlarla dalga geçmeye alışmışsınız.

07 Mart 2024 16:32

Olmayan stok mahkemeye başvurunca oluşuverdi. Yüce rabbimin hikmeti

Ayça
20 Mart 2024 02:58

Saynur
04 Kasım 2024 15:58
Mavi sonuçtan hiç memnun değil

Mavi
15 Kasım 2023 17:12