Selin sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 14:01

Merhabalar,
Henüz 1 yıldır bile kullanmadığım airfry in haznesindeki küçük bir parçanın kırılması nedeniyle airfry ı kullanamıyorum. Yetkili servise götürdüğümde garanti kapsamı dışında dendi ve parçanın 1800 TL olduğu söylendi. Airfry ın tamamı zaten 3000 TL. Ayrıca kırılan kısmın nasıl kullanıcı hatası olarak kabul edildiğini anlamış değilim haznenin kendisinde olan ve kullanıcının talimatlara uyarak kullandığı makinenin o kısmının kırılması kullanıcı hatası değil fabrika hatası olduğunu düşünmekteyim. Ve Philips'ten parça değişimi talep etmekteyim

24 Nisan 2024 10:32 (Şikayetten 20 saat sonra)
24 Nisan 2024 18:34

Kırılan parçanın kullanıcı hatasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Görseldeki defarmasyonun oluşabilmesi için birbirine uymayan gövde ve haznenin var olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca yedek parça alma konusunda fiyat listesinin çok uç rakamlarda olduğunu düşünüyorum. Tüm makine 3000 TL iken haznenin 1800 TL olması ve yine aynı deformasyonu yaşayacağımı düşünmem biraz garip geliyor. Maruziyetim ile ilgili bir çözüm rica etmekteyim.

26 Nisan 2024 10:47

Cevaplarınız sorunuma asla bir çözüm olmadı. Sizlerden daha uygun fiyatlı bir çözüm önerisi beklentisi içerisindeyim.

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 12:42

07 Aralık 2024 16:53
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 12:49
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 13:09

08 Ekim 2024 09:18