Philips Ev Aletleri Airfryer Yangın Riski Ve İlgisiz Servis

Philips Ev Aletleri Airfryer Yangın Riski Ve İlgisiz Servis
31 Ekim 2024 15:28

29 Kasım 2021 de Media Markt'tan aldığım Philips phı HD 9650/90 XXL Airfryer fritöz, mayıs 2024 tarihinde mutfağımda çalışır haldeyken ateş almıştır.

Ürün alev alıp yangın çıkararak, binadaki yangın sensörlerimizi devreye sokacak kadar alev almasına rağmen, Atatürk Caddesi'nde yer alan Erenköy Philips yetkilisi olan deniz elektroniği'ne, Philips genel merkezin yönlendirmesiyle teslim etmemize rağmen, ürünü inceleyip 'ürünün plastiğinde erime yok, yandığına inanmıyoruz' diyerek ürünü iade ettiler. (resmi karar tutanakları tarafımdadır.)

ürünün arkasında durmamasından dolayı şikayet ediyorum. 3 yıl kullandığım ürünü doğru bir inceleme yaparak yanma sebebinin öğrenilmesini, bu sebebe bağlı olarak zararımın karşılanmasını sağlamak Philips gibi bir markaya çok mu zor?

07 Kasım 2024 11:09 (Şikayetten 6 gün sonra)
08 Kasım 2024 16:33

Mustafa Bey Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Çiğdem
Çiğdem

Philips marka eırfra irimin fan kısmı oksitlendi ve pasladı şu anda kullandığımda içime sinmiyor çünkü çalıştığında yiyeceklere karışıyor 14 ay oldu alalı ve tüm parçaları paslandı. Bu kadar iyi bir markadan pişmanlık yaşayacağımı tahmin etmeyerek aldım keşke bilinmedik bir marka alsaydım. Arkadaşımınki bilimmedik bir marka fakat 2 yıldır paslanma ya da benim yaşadığım hiçbir problemi yaşamadı

Engin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 17:40

Philips Airfryer XXL: Sürekli Arızalar Ve Çözümsüzlük

08 Mart 2025 01:16
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Airfryer Üst Kapağından Duman Çıkması Ve Erimiş Parçalar!

20 Şubat 2025 20:51
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri