Philips Airfryer Combi XXL 7000 Hayal Kırıklığı

31 Ekim 2023 15:57

Philips Airfryer Combi XXL 7000
1 ay önce satın aldığımız Philips Airfryer Combi XXL 7000 cihaz, otomatik programında yemek pişirirken bir anda kendiliğinden kapandı ve tekrar çalışmadı. Konu ile ilgili olarak Philips müşteri hizmetlerine ulaşıp, yetkili servise ulaştık ve cihazı değişim talebi ile kendimiz giderek (evlere hizmet yok bu arada! ) servise bıraktık. Yetkili serviste cihazın arızasının araştırılıp merkeze gönderileceği ve 1 hafta içinde dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Bugün tam on gün oldu ve halen ne Philips merkezden ne de yetkili servisten herhangi bir dönüş olmadı. Philips merkezi aradığımda cihaz ile ilgili bilgi vermeyeceklerini ve işlemlerin en az 21 gün sürebileceği şeklinde dönüş yapıldı.

Müşteri hizmetlerinin tamirde olan bir cihaz hakkında bilgi vermemesi kadar komik bir durum olamaz. Acil olarak cihazımın değişimini gerekirse paramın iadesini bekliyorum. Philips Airfryer Combi XXL 7000 büyük bir hayal kırıklığından başka bir şey değil.

01 Kasım 2023 13:43 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında, dilerseniz servisimiz ile irtibata geçebilirsiniz. Size memnuniyetle bilgi verilecektir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Edibe
Edibe
03 Kasım 2023 12:37

Merhabalar, Sanırım şikayetimi tam anlamadınız ya da dalga geçiyorsunuz. Ben zaten müşteri hizmetlerinizi aradım ve bilgi alamadığım için buradan şikayetimi belirttim. Kaç gün oldu halen cihazımın akıbeti ile ilgili bilgi alamıyorum. Ne müşteri hizmetlerinden ne de yetkili servisten bir dönüş olmadı. Acil olarak cihazın değişimini ya da para iadesi bekliyorum. Zahmet edip bilgi verirseniz iyi olur. Konu ile ilgili bir dönüş alamazsam Tüketici Hakları heyetine gideceğim. Edibe Kinet

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 19:45
Philips Ev Aletleri Philips Airfry Sıfır Ürün Arıza

19 Aralık 2023 14:17
PHILIPS Ev Aletleri Ürün Hata Verip Pişirmeyi Kesiyor
Devrim sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Philips Airfryer'da Kronik Wi-Fi Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

16 Eylül 2025 14:52