Media Markt Philips HD7546/20 Kahve Makinesi Ve Teknik Servis Problemi

15 Şubat 2024 10:57

Media Markt üzerinden şirket için 2002023000048684 numaralı fatura ile alınan Philips HD7546/20 Filtre Kahve Makinesi su alma yapmaması sebebiyle 3 kez servise gönderilmesine rağmen hiçbir şekilde verim alamadık. İlk servise gönderdiğimizde 1,5 ay boyunca gelmediği için sıfır ürün talebinde bulunduk. Talebinizi değerlendireceğiz dediler. Fakat yine de "cihazınız tamir edildi" deyip geri gönderdiler. Cihaz geldiğinde aynı sorunun devam ettiğini görüp sabırla servise, bu sefer Media Markt i devreden çıkararak götürdük. "Cihazınız tamir edildi, teslim alabilirsiniz." diye bilgi geldi. Tekrar teslim aldık. Fakat sorun devam ediyordu. WhatsApp üzerinden servise ulaşıp bu bilgiyi video ile ilettik. Ama bir türlü cevap alamadık. Tekrar cihazı servise götürdük. Bu arada cihaz arızalandığında cihaz henüz 6 aylıktı. Bu süreçte aklıma gelen tek şey sıfır ürün verilmesi için tamamlanması gereken sürenin cihaz arıza giderilmiş gibi bize sürekli gönderilerek süre kazanılması için olduğunu düşünüyorum. Şu an cihazımız hala serviste ve aradığımda sırada olduğunu söylediler. Cihazı alırken kesinlikle Philips den başımız ağrımaz diye almıştık. Fakat bu bizim için hayal kırıklığı oldu. Ürünün değiştirilmesi için daha ne kadar sorun yaşamam gerekiyor.
Garanti süresinin tamamlanmasını mı bekliyorlar? Burada sorun Philips den mi teknik servisten mi kaynaklı?

Teknik Servis: Sezel Teknik servis KARŞIYAKA-İzmir Ürün kayıt form no: T504-***95-R-C ve bundan hariç 2 adt teslim alma fişi mevcut.

27 Şubat 2024 13:47 (Şikayetten 12 gün sonra)
01 Mart 2024 16:26

Sayın Y., Cihazınızda yaşadığınız sorun için tekrar yetkili servise başvurmanızı rica ederiz. Gerekli kontrollerin yapılacağını belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hakan sonuçtan memnun değil

Philips Kahve Makinesi Ve Yetersiz Teknik Servis

18 Nisan 2025 19:06
Philips Kahve Makinesi Ve Yetersiz Teknik Servis
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Philips Kahve Makinesi İçin Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyetim Artıyor

14 Ekim 2025 20:34
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips HD7462 Paslanma Sorunu

11 Ağustos 2024 15:43