Eskişehir Philips Morris Plasiyeri

Eskişehir Philips Morris Plasiyeri
17 Kasım 2023 20:21

Merhabalar. Eskişehir Tepebaşı bölgesinde işletmem var. Yanaroğlu Market. Ürünlerin siparişini perşembe günü girdik, cuma rut günü. Plasiyer arkadaş B*** ürünler gelmeden WhatsApp üzerinden Abi ücreti gönderir misin yazmış. Geç gördüm. Saat 16:28 de havale yaptım. Ama ürünlerim gelmedi. Stand bomboş. Mesaj attığım halde plasiyer arkadaş geri dönüş yapmadı. Parasını ödediğimiz ürünleri yok satıyoruz. Müşteri kaçırıyoruz, zarar ediyoruz... WhatsApp üzerinden mesajla ticaret mi döner? Koskoca Philips Morris WhatsApp üzerinden mi ticaret döndürüyor? Ben bu konuda ivedilikle gereğinin yapılmasını rica ediyorum

17 Kasım 2023 22:47

Merhabalar. Eskişehir Tepebaşı bölgesinde işletmem var. Yanaroğlu Market. Ürünlerin siparişini perşembe günü girdik, cuma rut günü. Plasiyer arkadaş b*** ürünler gelmeden WhatsApp üzerinden Abi ücreti gönderir misin yazmış. Geç gördüm. Saat 16:28 de havale yaptım. Ama ürünlerim gelmedi. Stand bomboş. Mesaj attığım halde plasiyer arkadaş geri dönüş yapmadı. Parasını ödediğimiz ürünleri yok satıyoruz. Müşteri kaçırıyoruz, zarar ediyoruz... WhatsApp üzerinden mesajla ticaret mi döner? Koskoca Philips Morris WhatsApp üzerinden mi ticaret döndürüyor? Ben bu konuda ivedilikle gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Ek
18 Kasım 2023 10:26 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Erhan Bey, Geri bildiriminiz ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, PHILIP MORRIS Tütün Mamulleri Tüketici Danışma Hattı

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 15:39

Philip Morris Sigara Dağıtım Şikayeti

22 Şubat 2024 07:50
Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

Siparişten Sonra Zam Uygulandı, Fark İstendi Ve Siparişim İptal Edildi

09 Temmuz 2025 16:05
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 04:52
Philip Morris Pişmanlıktır Mağduriyet Yaşattılar