Philip Morris Sigara Dağıtım Şikayeti

22 Şubat 2024 07:50

01.01.2024 tarihinde bir dükkan market işletmesi kurdum. Bundan önce de işletme vardı ve ben devraldım. Devralana kadar Pmaktif ile çalıştım. Haftanın salı ve perşembe günleri olmak üzere siparişlerimi günlük olarak verdim. Tek başıma olduğum için sabahları dükkanı ben açıyorum ve öğlene doğru annem yardım etmek için geliyor. Bu sırada ben, aracımla nakit paramı bankaya yatırmaya gidiyorum. Arkadaşlar sabah erken geldiği için, sabah saat 8-9 gibi kasada para olmuyor. Bir kere, sabah gelen arkadaştan sigara parasını ödünç istedim ve öğlen 2'ye kadar hesabına yatıracağımı söyleyerek ayrıldım. Öğlen ikiyi bulmadan parayı hesabına gönderdim ve bir sonraki siparişimde de durumu izah ettim. Ancak 'Bu şekilde olmuyor' dedi. Sigara miktarı öncekine göre biraz fazla olduğu için, durumu tekrar anlattığımda 'Ben böyle yapamam' diyerek konuyu kapattı. Bunun üzerine Pmaktif ile çalışmayı durdurdum ve Metro ile alışveriş yapmaya başladım. Daha sonra, sigara dağıtıcı arkadaşın laubali bir tutumu olduğu için şefini arayarak durumu anlattım ve sigara dağıtıcı arkadaşın uyarılmasını istedim. Şef, dükkanıma geleceğini söyledi. Bir kere geldiğinde ben para yatırmaya gitmiş olduğum için bulamadı. Aradığımda tekrar geleceğini söyledi ancak hala bekliyorum. Sigara dağıtan arkadaşın WhatsApp konuşma kayıtları mevcut. Bu durumun ilgili birime aktarılmasını ve dükkanıma kayıt açılarak sigara bırakılmasını talep ediyorum. Ayrıca, kuzenimin işlettiği başka bir market var ve onlara saat 5'e kadar teslimat yapılmasını söylemişler. Kuzenimle bu şekilde çalışıyorlar. Arkadaşlarımla yaptığım konuşmaların hepsinin kaydı mevcut ve buraya yazmak istedim. Eğer buradan da bir sonuç çıkmazsa, elimdeki tüm kanıtlarla ne kadar ilgili birim varsa hepsine başvuracağım.

22 Şubat 2024 15:56 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Yavuz Bey, Geri bildiriminiz ilgili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla, PHILSA Tüketici Danışma Hattı

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 15:39
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Morris Pmaktif Ve Plasiyerden

06 Eylül 2024 10:24