Peugeot Türkiye'nin İlgisizliği Müşteriyi Mağdur Ediyor

16 Aralık 2024 15:37

Peugeot Türkiye Müşteri Hizmetleri Geri Dönüş Sağlamıyor.!

1 ay öncesinde Peugeot Odak Bayisinden satın almış olduğum 408 gt aracımı hala teslim alamadım. Bana Aralık ayının ilk haftası en geç 2. Haftası teslimat dendi. Ancak 2. Hafta da bitti Aralık için 3. Haftaya girdik ne bir geri dönüş, ne de bir bilgilendirme var. Bundan dolayı 10.12.2024 tarihinde Peugeot Türkiye iletişim numarasından kayıt oluşturdum ve 2 iş günü içinde döneceklerini belirttiler. Ancak 2 iş günü geçmesine rağmen oradan da hiçbir geri dönüş alamadım. Dosyam Peugeot Türkiye müşteri temsilcisi Mevsim Hanım'a atanmış ancak kendisi iletişime geçmiyor. İletişime geçmesi gereken tarihide aştı. Her defasında aradığım zaman Mevsim hanım iletişime geçecek diyorlar ama bir gelişme yok. Bu ilgisizlik can sıktı ve daha aracı kullanmadan bu ilgisizlik, bu müşteri memnuniyetini önemsememe yüzünden araçtan markadan midem bulandı. Bu aracı aldığım için diğer aracımı sattım ve eşim hamile. Kapımda araba olması gerekiyor. Her an doktora gidebiliyoruz, böyle bir dönemde mağdur ettiğin için, verilen sözleri tutmadığın için, termin sürecinde aracı teslim edemediğin için teşekkürler Peugeot Türkiye!

profile profile profile

Yorumlar (6)

Kuddusi
Kuddusi

Bu konuda yalnız değilmişiz. 5 ay geçmiş mevsim hanım hala kimseye dönmüyor. Çağrı merkezinin kapısı duvar.

Arif
Arif

Ben de bugün Mevsim Hanım'dan başkası yok mu, başkası ilgilensin dönüş yapmıyor dedim. İlgilenen de yok. 29 Kasım'da verdim siparişi 2 haftaya veririz dediler, ödemenin tamamını da aldılar, ne bayi ne distribütör... İlgilenen kimse yok.

Oğuz
Oğuz

Ne durumdasınız acaba

Fatih
Fatih

Süreç nasıl devam etti? Aracınızı teslim alabildiniz mi neden bu kadar bekletmişler Daha sonrasında müşteri temsilcileri geri dönüş sağladı mı?

Ercüment

Merhaba, süreçte bir gelişme yok. Tarafıma verilen bir bilgi yok, aracım hala teslim edilmedi. Ne Peugeot Türkiye tarafından ne bayi tarafından kimse iletişime geçmedi.

Sadik
Sadik

Vallahi aynı durumdayız 5 gün önce kayıt oluşturdum bende dönüş yok henüz. CİMER'e şikayet etmek gerekiyor sanırım

Emre sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 19:59

Teslimat Belirsizliği Ve Yılbaşı Hayal Kırıklığı