Peugeot Sıfır Arabada Çözülemeyen Sorunlar Ve Mağduriyet!

21 Kasım 2023 02:14

ABC Peugeot servisinden sıfır araç aldım. 2021 model boxer. Araç 30bin km ye geldiğinde elektronik bir arıza verdi. Servise götürdüğümde aracın elektronik aksamlarını kontrol ettiklerini ve değiştirdiklerini söylediler. Turboyu kontrol ettiler. Aracı tarafıma teslim ettiklerinde arızanın devam ettiğini gördüm. Tekrar servise bıraktım. Motor beyninin arızalı olabileceğini söylediler ve değiştirdiler. Bu süreç tam 55 gün sürdü. Ben ticaret ile uğraşıyorum araç elim ayağım. Bize araç kiralamamızı ücretinin ABC Peugeot tarafından karşılanacağını söylediler. Fatura almanıza gerek yok parça beklediği gün kadar ödemesi yapılır dediler. Bu arada benim aracıma parça bekleniyordu. İşlem uzun sürünce faturasız araç kiraladığınız için kiralama ücretinin karşılanmayacağını söylediler. Bu durumda dava açtık. Aracı da teslim aldık. Ancak 2 ay sonra aracın kliması soğuk üflememeye başladı. Servis tarafından bana araç kiralamam, faturalı şekilde olması halinde ücretinin kendileri tarafından karşılanacağını söylediler. Araba 43 gün serviste kaldı. Tüm elektronik kısımları değiştirdiler. 1 aylık kiralama araç bedeli 48.000 TL dir. Ancak tahmin edildiği gibi yine kiralama bedelini karşılamadılar. Eski kiralama olayında ise dava süreci devam ettiği için kurumdaki çalışanların herhangi birinin söylediği diğerini tutmadı. Ben Bunlara güvenip araç kiraladım. Hiçbir şekilde maddi ve manevi zararım karşılanmadı. İşin ilginç yanı aracın hala motor arıza lambası yanıyor. Hala çözüm üretilmiş değil. Bu araç Peugeot ABC servis inden sıfır olarak alındı. Durumun acilen çözüme kavuşmasını talep ediyorum.

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer'da Yaşanan Garanti Ve Servis Sorunları

Özgür
19 Şubat 2024 21:02
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Boxer Servis Aracı Mı? Bir Kere Daha Düşün!

Yasin
25 Eylül 2023 11:21
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Motor Arızası Şikayeti

Berat